RT @.. SHEEN IS BACK #TWITTER!

Breaking news! Onze favoriete acteur Charlie Sheen heeft besloten om er weer flink op los te Twitteren. Dit keer zullen het Tweets worden die ons leven zullen doen verrijken, wij zijn benieuwd!

Zestien maanden lang waren Sheen en zijn Twitter account onafscheidelijk, maar in Juli 2012 heeft hij toch besloten om afscheid te nemen van zijn geliefde Twitteraccount. Twitter was niet langer meer een toevoeging aan het leven van de acteur: ‘i just didn’t feel like i was getting anything out of the social network anymore’ aldus Charlie.

Toch heeft iets ervoor gezorgd dat hij van gedachte is veranderd. Sheen wil ‘as soon as possible’ zijn 8 miljoen ex-volgers laten weten dat hij zijn account opnieuw heeft geactiveerd. Hij mist de interactie met zijn fans en wil dolgraag met ze praten ‘about the important things in life’. Charlie goes deep.. laten we hopen dat hij nu wel inziet wat de belangrijke dingen in het leven zijn.

Charlie heeft laten weten zijn Tweets (dit keer) ‘professioneel’ te houden.. of wij dat geloven? Come on, we’re talking about the one and only Crazy Sheen. Wij zouden eerder verbaasd zijn als hij zijn Tweets daadwerkelijk professioneel weet te houden!

Welcome back Sheen!