Rotterdam’s Best

Het beste van het beste, daar houden wij Glamourlanders van. Vandaar dat we met volle overtuiging op de invitatie van CL Events & Management ingingen. Feestjes en partijtjes is eigenaar Christian Looman op het lijf geschreven, dit met een combinatie van de juiste partners als Oger, Marc Cain, Reisbureau Buitenlandsche Zaken. En jawel, onze vrienden van Schaap & Citroen waren ook van de partij.

 

Glamourland

Foto: LongJoy Photography

 

De presentatie van de avond lag in handen van Talkies hoofdredactrice Kristina Bozilovic. Clientèle, business, bekend en society Nederland waren van de partij. De avond startte met een spetterende fashionshow van Coccinelle Fashion Stores voor de jongste fashionistas onder ons. De kids straalden in de kleine maatjes van Burberry, Roberto Cavalli, Mc Gregor, Ralph Lauren en andere grote couturiers.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: LongJoy Photography

 

Maar ook aan de socialites op deze avond was gedacht. Oger en Marc Cain gaven een bijzonder blik op hun collectie voor het nieuwe zomerseizoen. Het belooft een seizoen in lichte kleuren, maar vooral stijlvol beige te worden.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: LongJoy Photography

 

Al snel ging het artiestenprogramma van start. Anita Meyer, Edsilia Rombley en DJ Metin Moore vulden het prachtige Hulstkamp Gebouw met gezelligheid. Diva Netty van der Veer, zangeres Ruth Jacott en, Rotterdammer in hart en ziel, mister Fred van Leer swingden het stulpje door.

 

Glamourland

Foto: LongJoy Photography

 

Onze koninklijke Maison van den Boer maakte de avond qua hospitality helemaal compleet, zoals we dat van ze gewend zijn. Juist ja! Volgende keer zijn wij weer present.