Ratna HO

Zondagavond presenteerde Ratna HO haar collectie tijdens de Amsterdam Fashion Week 2014.  Na een hele dag al geïnspireerd te zijn door de mooiste creaties en de meest interessante personen namen wij van Glamourland ook bij deze veelbelovende show een kijkje.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: Team Peter Stigter

 

De show werd geopend door live muziek, door de dames van Bells of Youth. Daarna kwamen de modellen de catwalk op geparadeerd. Wat wij van Glamourland geweldig vonden was de variatie van de soorten modellen. Zo liepen er dunne, plussize, oudere en jonge modellen op de catwalk. Deze variatie bracht een bijzonder en levendig beeld, een plezier om naar te kijken!

 

Ratna HO maakte hiermee een statement dat haar kleding niet alleen bij hele dunne personen mooi staat maar ook bij wat vollere vrouwen. Zo zie je maar dat je geen size zero hoeft te hebben om mooie kleding te kunnen dragen.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: Team Peter Stigter

 

De collectie die Ratna HO zondag 26 januari toonde, genaamd ‘Ballroom Backpackers, outdoor Glitter & Glamour’,  is gebaseerd op de vrouwelijkheid van ballroom dansers. Met als tegenhanger het stoere van de outdoor travel. Er werd veel zwart gecombineerd met felle kleuren als lila, perzik en mintgroen. Op bijna elk item kwam eenzelfde zwierige draai terug.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: Team Peter Stigter

 

Wij van Glamourland waren niet de enigen die zich lieten inspireren door Ratna HO. Wij zagen onder andere Victoria Koblenko, in een spectaculaire jurk, en ontwerper Janice front row zitten. Ze waren er niet voor niets, een geslaagde show was het zeker!

 

Glamourland

Foto: Team Peter Stigter