BY RACHEL ZOE

A life of a Hollywood star is a hard knock life: loop je er vandaag op de rode loper niet fabulous bij, ben je morgen vergeten. Iedereen die ook maar iets voorstelt in sterrenland heeft dan ook een eigen stylist, die voor elk evenement weer de perfecte outfit tevoorschijn weet te toveren. Een van de best bekende stylisten aan de top is toch wel Rachel Zoe.

 

Rachel is niet alleen een topstylist, maar lijkt eerder een fashion-duizendpoot. Zo heeft ze haar eigen sieradenlijn voor Tiffany & Co., een lipsticklijn, een eigen tv-programma en “doet” ze er nog een eigen kidscollectie bij. Je zou denken dat ze hier al haar handen aan vol heeft, maar nu is bekend geworden dat Rachel ook nog eens een collectie voor Jockey Preferred gaat uitbrengen.

 

Het lingeriemerk Jockey Preferred heeft in samenwerking met Rachel een geheel nieuwe lijn uitgebracht. Vanaf deze maand is de collectie in de (online) schappen te vinden. Maar wat deze lijn zo Zoe maakt? De collectie bestaat voornamelijk uit shapewear (Miss Zoe doet niets anders dan haar shape in de smiezen houden), maar dan niet op zijn Bridget Jones’, maar met een stijlvol jong tintje. Naast shapewear bestaat de collectie uit tanktops, hipsters, bikini’s en boy-shorts.

 

Nu moeten we alleen nog hopen dat deze lijn binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar is. Zo niet, word het dan toch tijd om een bezoekje te brengen aan de Macy’s in de USA.

 

Is het dus niet helemaal gelukt met het “in shape komen voor de zomer” en ligt je denkbeeldige bikinibody inmiddels ergens in te zonnen achterin de voorraadkast, dan kun je dat strakke lijf nu tenminste stijlvol faken met hulp van Rachel. ;)