Queen Grace

Glennis Grace timmert lekker aan de weg. Het gaat goed met de verkoop van haar nieuwe cd, je ziet haar op ieder feestje en toute BN loopt met haar weg.

Glennis was door Buma (de auteursrechtenorganisatie) verkozen tot beste zangeres, en dat moest gevierd worden. Als “kroontje” op dit heugelijke feit werd Glennis door prins Willem Alexander en prinses Maxima mee uit lunchen genomen, of eigenlijk, te lunch gevraagd.

 

De lunch zou in maart al hebben plaatsgevonden, maar werd vanwege het tragische ongeluk van prins Friso verplaatst.

Glennis was niet de enige gelukkige. Onder meer Lex Harding, Emile Roemer en Nasrdin Dchar waren aanwezig. Tijdens de lunch was het koninklijk paar zeer vriendelijk en maakte met alle aanwezige gasten een praatje. Of het gesprek interessant was, weten we niet. In ieder Twitterde Glennis enthousiast dat ze met “Alex” had gepraat.

 

Later liet Glennis weten dat ze het erg naar haar zin had gehad, ze vond het een geweldige ervaring. Dat mag ook wel, want wanneer word je nu uitgenodigd voor een lunch op Paleis Noordeinde?

Glennis staat op 15 september weer op de bühne in de Heineken Music Hall. Kaarten voor dit spektakel zijn nog te koop, dus als je er bij wil zijn, wacht niet te lang!