The Pursuit of Perfect Sound

Iedereen kan zich nog wel die grote grijze koptelefoons van vroeger herinneren, die waarschijnlijk nog ergens bij je op zolder liggen. Met zo’n grote grijze koptelefoon blijf je liever binnen, terwijl het juist zo lekker is om op de fiets of onderweg in de taxi naar je favoriete muziek te luisteren. Sennheiser combineert fashion met een fantastisch geluid.

 

Glamourland

Foto: de Fotomeisjes

 

Afgelopen dinsdag 3 september presenteerde Sennheiser tijdens een heerlijk ontbijt in de North Sea Jazz Club te Amsterdam de nieuwe Momentum koptelefoon. Wij van Glamourland kregen de kans om deze geweldige koptelefoon te testen. En daarnaast werden we getrakteerd op een uniek optreden van aanstormend talent Kris Berry en componist Perquisite.

 

Glamourland

Foto: de Fotomeisjes

 

Het Duitse bedrijf Sennheiser ontwikkelde in 1968 één van de allereerste koptelefoons. Artiesten als Madonna, Coldplay, Shakira en Pink zijn al lang fan van dit merk en ook jij kunt genieten van de echte Sennheiser kwaliteit. De MOMENTUM by Sennheiser is speciaal ontworpen om een ultieme geluidsbeleving te combineren met je persoonlijke stijl.

 

De MOMENTUM is er in verschillende kleuren van roze, ivoor, blauw, pastelgroen tot brons. Wij van Glamourland slaan gewoon alle kleuren in zodat we bij elke outfit een bij passende koptelefoon hebben. Met de Momentum koptelefoon hoef je je dan ook geen moment te schamen, deze koptelefoon is een ware eyecatcher en is een toevoeging op je outfit.

 

Glamourland

Foto: de Fotomeisjes

 

Naast een mooi design bied de koptelefoon ook nog eens een uitstekende kwaliteit. Want het gaat uiteindelijk natuurlijk om het geluid! De MOMENTUM koptelefoon is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft comfortabele oorschelpen die precies om je oren vallen.

 

 

Nadat wij de koptelefoon hadden getest, wilden wij niets anders meer. Het verschil met de normale oortjes was dan ook groot. De MOMENTUM geeft een rijkelijk geluid met een lichte nadruk op de bass. De koptelefoon kun je aansluiten op je telefoon/tablet/laptop en heeft zelfs een aparte geluidsregelaar waardoor je tussendoor ook gerust je telefoon kunt opnemen.

 

Glamourland

Foto: de Fotomeisjes

 

De ochtend werd muzikaal afgesloten doordat we verrast werden met een exclusief optreden van singer songwriter Kris Berry en componist/producer Perquisite. Kris Berry is geboren in Curaçao en schrijft al haar liedjes zelf, haar eerste liedje stamt uit in 2011. Perquisite was onder de indruk van haar warme jazzy stemgeluid en ze zijn een samenwerking aan gegaan. Op 19 september staan zij samen in de Melkweg om hun nieuwe album te promoten.

 

Sennheiser 'MOMENTUM' - 3 september 2013 - North Sea Jazz Cafe A

Foto: de Fotomeisjes

 

Het was heerlijk wakker worden met de muziek van Kris Berry en Perquisite. Wij waren erg blij dat we een MOMENTUM koptelefoon mee naar huis mochten nemen, zodat we nu ook onderweg ongestoord kunnen genieten van de heerlijke muziek van onder andere Kris Berry en Perquisite!