Prominente Polderglamour: Holland Beauty Awards!

Gisteren was het weer zo ver: de 4e editie van de Holland Beauty Awards! De uitreiking vond plaats in de altijd stijlvolle Harbour Club te Amsterdam. Ook wij van Glamourland kunnen een bescheiden stukje polderglamour wel waarderen, dus was onze hoofdredactrice Erieke Kuitert met liefde van de partij.

 

Glamourland Holland Beauty Awards

Foto: Sanoma

 

De gasten kreeg het genoegen om de allereerste ‘Beauty Icoon Award’ uitgereikt te zien worden, een nieuwe categorie in de sprankelende verkiezing. En guess what? Nicolette van Dam, tevens de host van de avond, ging er triomfantelijk met deze prijs vandoor!

 

Glamourland Holland Beauty Awards

Dolly van den Akker & Nicolette van Dam – Foto: Redactie Glamourland

 

De Holland Beauty Awards is een gezamenlijk initiatief van de glossy magazines Beau Monde, Grazia, Marie Claire, Nouveau en Styletoday. Dit jaar heeft de consument weer massaal gestemd op de beste innovaties op beautygebied van het afgelopen jaar: en daar zijn een aantal spannende resultaten uitgerold…

 

Nicolette is helemaal blij met de award: “Ik voel me vereerd, juist omdat dit een publieksstemming is, al is ‘icoon’ een groot woord. Normaal gesproken ga ik ‘easy’ de deur uit. Ik probeer de dingen die ik doe zo goed mogelijk te doen en vind het fijn om er goed verzorgd uit te zien.” Die Nicolette, die er waarschijnlijk ‘easy’ nog jaloersmakend bijloopt..

 

Uitgever Glossy’s Dolly van den Akker vertelt: “Nicolette is een beauty in alle opzichten. Haar schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Onze lezeressen bewonderen haar om haar ongelooflijke veelzijdigheid. Zij combineert succesvol haar moeder- én zwangerschap met haar drukke werkschema. Naast haar carrière als presentatrice is ze ook ondernemer en ambassadeur van UNICEF. Door haar natuurlijke schoonheid, haar talent en toegankelijke persoonlijkheid wil de moderne vrouw zich graag met Nicolette associëren. Wij zijn heel blij om de Beauty Icoon Award aan haar te mogen uitreiken.” En wij van Glamourland geven je geen ongelijk, mevrouw van den Akker!

 

Samen met de hoofdredacteuren van Beau Monde, Grazia, Marie Claire en Nouveau en Leo van Welij van A.S Watson heeft Nicolette de Holland Beauty Awards aan de winnaars in de tien categorieën uitgereikt. Tromgeroffel dus, want hier komen ze!

 

Lippen: Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm Grandest Grape
Ogen: Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll
Foundation/primer: Chanel Les Beiges
Damesgeuren: Chloé SeeByChloé
Herengeuren: Dior Homme Cologne

 

Glamourland Holland Beauty Awards 5

Foto: Dior

 

Nagels: Essie Cuticle Oil
Gezichtsverzorging: L’Oréal Paris Skin Perfection Serum
Gezichtsverzorging Luxe: Lancôme Advanced Génifique
Lichaamsverzorging: Shiseido Super Slimming Reducer
Haar: Toni&Guy Hair Meet Wardrobe Glamour Volume Plumping Whip

 

Goed, wij weten voor welke producten we naar de winkel gaan rennen. En terecht: het zijn stuk voor stuk prachtproducten waar het water ons stiekem van in de mond loopt. Deze wel heel succesvolle goedjes mogen dan ook een jaar lang niet de minste titel dragen: namelijk de Winnaar van de Holland Beauty Award 2014. Wij van Glamourland houden er wel van, prominente polderglamour mèt een easy Nicolette!