Prins Bernhard lanceert nieuwste droom op het water

Het is lente! De hoogste tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Nu de tulpen uit hun bol gaan en de zon in de wolken is, geniet elke bourgondiër van hun eerste voorjaarskriebels. Er worden weer volop bruisende tripjes en zonnige avontuurtjes gepland en menig sloep wordt weer in het water gehesen. Jawel! Het wordt weer tijd voor waterpret.

Waterdream

Foto: Waterdream

Afgelopen vrijdag lanceerde Bernhard van Oranje de nieuwste Waterdream, in samenwerking met Erik van der Burg en François-Léon Van der Velden. Bernhard doet hiermee de harten van vele Nederlandse watersporters sneller kloppen. Het schuitje, dat in eerste instantie lijkt op een stoere sloep, kan zich transformeren in een ware Ferrari op het water.

Bernhard van Oranje, François-Léon Van der Velden, Erik van der Burg

Bernhard van Oranje, François-Léon Van der Velden en Erik van der Burg – Foto: Martin van Os

De lancering van de nieuwste sloep vond plaats tijdens de HISWA, de grootse botenshow in Amsterdam. Deze versie van de droom op het water zal binnenkort te huur zijn op het populaire Spaanse eiland Ibiza maar werd eerst door bootminnend Nederland feestelijk onthaald. Proost!

Denise Boekhoorn en Giedo van der Garden

Denise Boekhoorn en Giedo van der Garde – Foto: Martin van Os

Bernhard staat al sinds zijn studententijd bekend als succesvolle ondernemer. De afgelopen jaren ging zijn aandacht naar zijn eigen sloepenlijn Waterdream. Deze handgemaakte Nederlandse vaartuigen zijn de nieuwste trend onder de sloepen: een speedboot gecombineerd met een comfortabele cruiser. Waar de originele sloep soms bepaalde vaareigenschappen mist, zoals snelheid, stabiliteit op ruw water en het vermogen om goed te kunnen sturen, is dat bij de Waterdream opgelost door het bijzondere onderwaterschip. Het vaartuig is een kameleon geworden; een lieflijke family-sloep wanneer het moet en een wild dier zodra het kan. Daar houden we van!

Mirjam Dandan, Cedric, Erieke Kuitert

Mirjam Dandan, Cedric-Fabian en Erieke Kuitert – Foto: Martin van Os

Emiel Reen, Anne-Marie van Leggelo, Gertjan Freutel

Emil Reen, Anne-Marie van Leggelo, Gertjan Freutel – Foto: Martin van Os

Waterskiën, wakeboarden, een welvarend tochtje naar de Waddeneilanden of rustig over de grachten dobberen, het kan allemaal. De nieuwste versies beschikken over een tweepersoonsbed waardoor ook langere tochten mogelijk zijn. De boten worden bewust hoog en breed gemaakt wat zowel de leefruimte, stabiliteit en zeewaardigheid ten goede komt. Jawel, het water loopt ons al in de mond!

Waterdream GL

Foto (ook de uitgelichte foto): Jesaja Hizkia

Voel jij je nu net als ons als een vis in het water? Meer informatie over dit welvarende schuitje kun je hier vinden. We wensen jullie een behouden vaart!