Prima ballerina

Droomde jij als kleine diva ook al van het grote podium? Eén grote spotlight die je volgt terwijl je gracieus over de bühne schrijdt in je poederroze tutu? Yes, wij inwoners van Glamourland kennen deze wens maar al te goed. Jammer genoeg moeten we wel bekennen dat we beter rennen op killer heels dan trippelen op spitzen…

 

Gelukkig heeft Lancôme Paris voor ons een tegemoetkoming op maat gemaakt. Met hun nieuwe lente 2014 collectie kan je weer even de prima ballerina in jezelf loslaten. Het iconische satijnen lint dat de dotjes van menig ballerina’s perfect omarmt vormt de roze draad door de collectie. Alle mogelijke tinten van roze vinden hun weg in zowel highlighter blush, zachte lipgloss, als in een fijn oogschaduwpalletje. De doosjes waarin de make-up verpakt is doen denken aan de spiegels in een dansstudio.

 

Glamourland

Foto: Mario Testino voor Lancôme Paris – French Ballerina

 

Het Doll Eyes Hypnôse pallet doet je kijkers schitteren in goud en sensueel roze. De waterproof Khôl Hypnôse vind je in een taupe tint die werkelijk iedereen flatteert en voor lucious lips kies je voor de Gloss in Love. Alsof dat alles nog niet genoeg is zijn er ook de nagellakken Vernis in Love.

 

Als gloednieuwe ambassadrice van Lancôme biedt de Engelse Lily Collins met haar sierlijke vrouwelijkheid het perfecte gezicht voor deze French Ballerina lijn. Lily’s oma was in de jaren ’40 immers een beroemde ballerina. Ze schittert dan ook in deze campagne, gefotografeerd door Maria Testino.

 

Glamourland

Foto: Mario Testino voor Lancôme Paris – Lily Collins

 

Alle producten zijn vanaf februari 2014 verkrijgbaar. Hurry hurry met die spitzen!