Première: Snelle bolides en knap volk bij Fast & Furious 7

Vorige week woensdag konden wij van Glamourland onze pumps weer aantrekken en in ons racemonster springen om ons te spoeden naar de spectaculaire Nederlandse première van FAST & FURIOUS 7 in Pathé Arena Amsterdam.

 

Glamourland

Foto: Universal Pictures

 

De Arena Boulevard stond volledig in het teken van snelle bolides en sexy babes waar Levi van Kempen de avond aan elkaar kletste. Uiteraard werd er ook voor deze première een groot blik BN’ers los getrokken, zo kwamen wij onder andere polderdiva Glennis Grace, racebroertjes Tim en Tom Coronel, dokter Robert Schoemacher,  de goed gebekte Eddy Zoëy en songfestival hunk Tim Douwsma tegen op de rode loper.

 

Glamourland

Glamourland 2

Glamourland

Glamourland

Glamourland

Glamourland

Foto’s: Universal Pictures

 

Gelukkig was er meer dan genoeg eye candy! Ook de knappe finalisten van ‘Miss Nederland  2015’ gehuld in strakke  jurkjes met bijpassende sjerp flaneerden over de loper.

 

Glamourland

Foto: Universal Pictures

 

In Nederland weten we ons tijdens de paasdagen prima te vermaken. De film trok afgelopen Paaswekend al maar liefst 360.000 bezoekers! Dit is het beste openingsweekend ooit voor een filmrelease van Universal Pictures Nederland.

 

Glamourland

Foto: Universal Pictures

 

De bekende spelers als Paul Walker, Vin Diesel en Dawyne Johnson worden weer herenigd in deze laatste versie van Fast & Furious. De sterrencast word versterkt door onder andere kleerkast Jason Statham, en wat dacht je van Ludacris en Ronda Rousey!?

 

Glamourland

Foto: Universal Pictures

 

De Amerikaanse acteur Paul Walker die door een tragisch ongeval in november 2013 om het leven kwam tijdens de opnames, werd plaatsvervangend gespeeld door zijn twee broers Caleb en Cody Walker die de laatste scenes hebben opgenomen. Ook door ongebruikt materiaal van de vorige films en nieuwe technologieën waren de producenten in staat de film af te ronden. Het was een eerbiedig afscheid van het witte doek.

 

Glamourland Paul Walker

Foto: Universal Pictures

 

Glamourland Magazine’s hoofdredacteur Erieke Kuitert:

“Een humoristische, over-the-top actiefilm die je raakt en ook voor de vrouw een heerlijke wegkijker is. Alle emoties komen voorbij tijdens het kijken van de film. De film bood een waardig afscheid van Paul Walker waarbij de meeste vrouwen in de zaal (waaronder ik) het niet droog hielden. I’m impressed!”

 

Glamourland Erieke en FrancoisGlamourland

Foto: Universal Pictures

 

Wij van Glamourland hebben dan ook met plezier op het puntje van onze denkbeeldige autostoel gekeken naar deze stoere film. En gelukkig voor onze lezers, is de film sinds 2 april te zien in de Nederlandse bioscopen!

 

Bekijk hier een video-verslag van de Nederlandse première en de trailer van FAST & FURIOUS 7:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gVS4YNlphS0&w=560&h=315]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cR6bb8nep0c&w=560&h=315]