Premièretijd: Bruisende hilariteit bij Pitch Perfect 3

De hilarische maar ook opbeurende film Pitch Perfect 3 verscheen kort geleden op het grote doek van de Nederlandse bioscoop. Ik mocht voor Glamourland aanwezig zijn op de première waar het werkelijk aan niks ontbrak. De zaal zat vol met BN’ers, vooraanstaande bloggers en vloggers en andere, veelal jonge, spraakmakende personen. En met #pitchperfect3nl domineerde deze film direct het social media.

 

Pitch Perfect III

Foto: Universal Pictures

 

In Pitch Perfect 3 zie je hoe de Bellas na hun afstuderen ieder hun eigen weg zijn gegaan en het willen maken in de echte wereld. Bij ieder van de zanggroep gaat dit gepaard met de nodige tegenslagen. Wanneer de kans zich voordoet om nog 1 keer de bühne te bestijgen met hun betoverende a-capellazang voor de USO-tour laten ze deze kans niet aan zich voorbij gaan.

 

Ook hier komen ze de nodige uitdagingen tegen en zoals je gewend bent van deze meidengroep gaat dit gepaard met hilarische en schaamteloze acties. Vooral Fat Amy maakt deze film tot een genot om naar te kijken en zorgt ze voor een portie humor waar je u tegen zegt!

 

Dus heb jij zin in een avond bekende zangnummers en gieren van het lachen? Go check this out! Bekijk hier de beelden van de première: