Première: Mission Impossible – Rogue Nation

Het was ons weer een vreugd voor jullie op pad te mogen gaan. We hadden weer een nieuwe missie: een première van een vijfdelige filmreeks die al haar welbekende sporen verdiend heeft. Jawel, we hebben het over Mission Impossible. De kunst van een filmserie is natuurlijk om met een minstens zo’n goede film te vervolgen als het eerste deel. En waarachtig! Ditmaal was deze ‘mission completed’.

 

Glamourland Mission Impossible

Foto: Mission Impossible

 

Op de rode loper bij Pathé Arena had het Mission Impossible virus flink toegeslagen. Filmminnend Nederland liet zich van hun stoerste kant zien. Met veel elan liepen de bekende gezichten de loper op en poseerden ze met de uitgestalde gemotoriseerde speeltjes, afkomstig uit de nieuwste film. En kijk wie we daar hebben! Hallo Bastiaan van Schaik. Onze überstylist laat weten dat zijn Mission Impossible het vinden van zijn eigen maat is, in de retail Nederland kledingrekken.

 

mission impossible premiere

Foto’s: Universal Pictures

 

Andere bekende premièregangers die de rode stoelen in zakten waren Levi van Kempen, Tim Coronel,  Marlies Dekkers, Monique Sluyter, Mari van de Ven, Robin Martens, Poal Cairo, Pernille La Lau, Erik van der Hoff, B-Brave, Re-Play en Eddy Zoëy. Erik de Zwart stond met de Veronica Drive-in Show bij de loper en verzorgde de pakkende beats.

 

mission impossible premiere

Foto’s: Universal Pictures

 

Hoewel we de meeste films van Tom Cruise kunnen aanbevelen staat de Mission Impossible serie boven aan zijn lijstje. Na vier bloedstollende en uiterst succesvolle actiefilms was het nu de beurt aan regisseur Christopher McQuarrie om het nieuwste deel van de Mission Impossible serie neer te zetten. De mening van de premièregangers over het nieuwste deel: een verrassende, spectaculaire film boordevol humor en actie. Sommige bezoekers riepen al uit dat dit de beste van de hele reeks was. Mission accomplished!

 

mission impossible premiere

Foto’s: Universal Pictures

 

Het was weer welletjes. Uitgerust en vol energie gingen we naar huis. Met onze eigen nieuwe missie: bubbels in bed.

 

Voor de kijkbuiskinderen die er nog niet genoeg van kunnen krijgen: Vrouwenmagnaat Tom Cruise (die geen spat veranderd is sinds het eerste deel van de succesvolle filmreeks) deed zelf zijn eigen stunts tijdens de opnames voor Rogue Nation. Bekijk hier de nieuwste featurettes over deze stunts:

Stunts are real ‘Motorcycles’:

Stunts are real ‘Cars’:

Stunts are real ‘Airplane’: