Première: Film ‘De Surprise’ een ware verrassing

Gisteravond was het voor glamorous Nederland weer premièretijd, ditmaal van de Nederlandse film De Suprise. En jawel, het was inderdaad een verrassende film!

 

De Surprise

 

Gehuld in een little red dress struinden we met bekend Nederland de rode loper af. Onder het genot van  een goed glas champagne zien we de cast enthousiast binnenlopen. De Surprise is een romantische komedie van Oscarwinnaar Mike van Diem met in de hoofdrollen Nederlands glorie Georgina Verbaan en Jeroen van Koningsbrugge.

 

De-Surprise

Foto: Jaap Vrenegoor

 

Het plot? Denk aan een multimiljonair (Jacob) die het leven niet meer ziet zitten, totdat hij zijn ware liefde tegenkomt (Anne). Alleen zit het geluk hun in de weg omdat ze een contract hebben gesloten waar ze niet zo één, twee, drie vanaf komen…

 

Glamourland De Surprise Jacob

Foto: Jaap Vrenegoor

 

Dat de film verbluffend is staat vast, net als dat hij volle zalen gaat trekken. Waarom? Dat moet je zelf gaan zien. Één ding zullen we verklappen, er komen maar liefst 3 totaal verrassende wendingen in voor. Niet typisch voor een Nederlandse film. Wij van Glamourland vinden hem dan ook zeker de moeite waard om te kijken. Vanaf 21 mei draait hij in de bioscoop.