Première: BN’ers, vino’s en dino’s bij JURASSIC WORLD

Wat hebben Ruud Feltkamp, Barry Paf, Jeroen Nieuwenhuize, Re-Play, Jamyro, Bastiaan van Schaik, Pernille la Lau, Rapper Keizer, Laura Vlasblom, Murth Mossel en niemand minder dan Frits Lambrechts gemeen? Nee vrinden, we maken hier geen flauwe mop van. Het antwoord is simpel: Allen waren aanwezig tijdens de première van JURASSIC WORLD in Pathé Arena te Amsterdam. Wij van Glamourland natuurlijk ook en we doen dan ook graag verslag voor jullie.

 

Glamourland Magazine Jurassic World

Foto’s: Universal Pictures

 

Het spektakel werd geopend met een optreden van DJ Rudi Feral (Ruud Feltkamp) op een dinosaur cage. Opzwepende beats brachten de dinofans met BN’er status direct in feeststemming en enthousiast stapten wij allen tussen de struiken door de groene loper op. We namen plaats in de zaal en werden verrast met Jurassic World hoofddeksels en andere hebbedingetjes. Juist, je zou het maar net nodig hebben.

 

Glamourland Magazine Jurassic World

Foto’s: Universal Pictures

 

De 3D-brillen gingen op (Laura Vlasblom bleef er verdacht goed uitzien) en het was tijd voor het echte werk. En Steven flikt het gewoon weer, zoals een echte Spielberg film betaamt was hij buitengewoon spannend. Het 3D-effect was plezierig in de film verwerkt, alsof je met je glas pre-historische bubbels tussen de dino’s door paradeerde. Bij veel filmseries wordt elk deel een slap aftreksel van, maar mister Spielberg weet met deze film als een dinosaurus tussen de andere delen in te blijven staan, chapeau!

 

Glamourland Jurassic World

Foto: Universal Pictures

 

JURASSIC WORLD is dan ook direct de eerste film ooit die in het openingsweekend wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar heeft opgebracht. De film is afgelopen weekend in première gegaan en heeft wereldwijd een recordopbrengst van 511,8 miljoen dollar gehaald. In Nederland zijn er tot nu toe al meer dan 190 duizend bezoekers naar de film geweest. Het is de op één na beste opening van dit jaar (na Fast & Furious 7). Hij draait nu in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D, komt dat zien!

 

JurassicWorld

Tijdens de wereldpremière in Amerika – Foto: Universal Pictures

 

Bekijk hier het premièreverslag van Nederland en Amerika en de trailer: