PRADA LOVES CANDY

De koude winterdagen staan weer voor de deur. Dit betekent dat het niet lang meer zal duren voor we weer met z’n allen aan tafel mogen aanschuiven voor een overheerlijk kerstdiner.  Bij een kerstdiner mogen de kerstcadeaus niet ontbreken. Prada heeft alvast het ideale geschenk ontworpen, al is het geen onbekende voor ons..

 

 

Foto: Prada.com/pradacandy

 

In 2011 lanceerde Prada haar Candy fragrance. Het zoet ruikende parfum in een roze, gouden verpakking heeft onze zintuigen doen prikkelen. Prada is zo enthousiast over haar ‘Candy’ dat ze heeft besloten een ‘Deluxe Edition’ te lanceren. De Deluxe Edition zal gelanceerd worden op maandag 3 december 2012.

De Candy Deluxe Edition heeft maar liefst een inhoud van 900ml!  Mocht u deze wellicht aantreffen onder de kerstboom, dan kunt u de komende jaren zeker vooruit. Het parfum wordt aangeleverd in een bijpassende leren case. De case is, zoals u ongetwijfeld al had verwacht,  zuurstok roze afgewerkt met subtiele, gouden accenten. Candy bevat onder andere ingrediënten zoals karamel, witte muskus en benzoë.

 

 

Foto: Vogue.co.uk/beauty/

 

Bij deze ontvangt u alvast uw eerste verlanglijst tip, er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen.

Stay connected!