Powerdressing: Zo kleed jij je als Mrs Clooney

Zegt de naam Amal Alamuddin je niet veel? Dan ken je deze dame beslist onder de naam mrs. Clooney. Vraag je jezelf af hoe deze mensenrechten advocate erin geslaagd is de verstokte vrijgezel George Clooney om haar vingers te winden? Het geheim van haar succes ligt misschien wel in haar stijl.

 

Met haar volle haarbos, 1,73 meter en 57 kg ziet Amal Clooney eruit als een echte prinses en wordt ze dan ook graag gefotografeerd als stijlicoon. Als geen ander weet mrs. Clooney het geheim van powerdressing. Haar outfits stralen klasse uit.

 

 

Door witte pakken met bijhorende hoed, door jurken met of zonder top crops, met rokken en altijd hoge hakken zoekt Amal steeds de juiste combinaties. Of ze nu haar donkere lokken loslaat, kiest voor een zonnebril of een hoed, Amal weet hoe te stralen.

 

Amal is populair bij velen en weet beauty met brains te combineren. Wellicht dat ze na het Clinton-Trump era het wel tot first lady schopt met de Amerikaanse George als president? Wij van de redactie zijn in ieder geval vóór (de oprichter van WikiLeaks is overigens één van haar cliënten, hoe toevallig).

 

Nu nog de geheimen van powerdressing ontdekken? Dat doe je het best met het bekijken van bovenstaande fotoreeks met daarin Amals beste outfits. Veel succes!

 

Foto uitgelicht: Vogue