Politie aan de deur bij Madonna

Feestje! Madonna is nog maar 57 geworden en we zijn nog lang niet van haar af, net als haar buren. Wij van Glamourland hebben begrepen dat de blonde seniorita het wel erg bont heeft gemaakt op een partijtje thuis. Haar buren in de Hamptons waren tegen een uurtje of 3 klaar met al het lawaai en hebben de politie naar haar toe gestuurd.

 

Gelukkig voor Madge was het feest er niet minder geslaagd om en vonden we op haar Instagram pagina een aantal gezellige foto’s. Geen blokjes worst en kaas met bakjes chips en dip maar een stijlvolle happening.

 

Madonna-feest

Madonna ging voor Woonwagenchique en gooide haar sieradenkist om op haar 57ste verjaardag

 

Madonna-feest-21

De 18-jarige telg van Madonna mocht natuurlijk niet ontbreken op het fuifje! Joehoe, met zo een dikke flits zie je geen rimpeltje zitten. 57? 27 bedoel je!

 

Madonna-feest-taart

Gebak voor een oude taart met een schaalmodel van Madonna zoals we haar het liefst zien. In haar onderbroek met een vinger in haar mond.

 

Madonna-feest-hond

Beste verjaardag cadeautje ooit? Omdat Madonna nog wel eens wisselt van partner heeft het feestgedruis gezorgd voor een vaste thuisbasis. Maak kennis met Rosa Lee!

 

Wij van Glamourland wensen Madonna nog een hoop bruisende jaren toe en hopen dat ze in alle gezondheid mag pensioneren. Morgen misschien?