Pitch & Putt Golf

Op zondag 9 september 2012 wordt het Nederlands Kampioenschap Pitch&Putt Strokeplay gespeeld op de golfbaan van Pitch&Putt Rhoon. Het belooft een spannende dag te worden waarbij de topspelers van Nederland alles uit de kast halen!

 

Foto: beginnenmetgolfen.nl

 

Eigenaar Remco Abel geeft aan: “We verwachten een spannend kampioenschap, daar de beste spelers van Nederland komen én omdat Pitch&Putt Rhoon bekend staat om zijn uitdagende baan. Hoewel wij pas 3 jaar open zijn, is het nu al een volwassen baan in een mooie parkachtige omgeving met veel bomen en groen. We hopen dat er heel veel enthousiaste mensen naar de baan in Rhoon komen om de top van Nederland aan te moedigen. Vanaf de uitgebreide terrassen van ‘Abel. Grand café restaurant’ heeft iedereen een schitterend uitzicht op de baan en de activiteiten van de spelers.”

 

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden is het spel geschikt voor iedereen. De geoefende golfer kan middels Pitch&Putt Golf het “korte werk” verbeteren. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Een dure uitrusting hoeft niet te worden aangeschaft. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, is bij de prijs inbegrepen.

 

Foto: bexventureevents.nl

 

Dus (wannabe) golfers onder de Glamourlanders: op naar de Pitch & Putt! En heb je helemaal niks met golf? De baan in Rhoon ligt naast de jachthaven, dus je vaart net zo makkelijk in een sloepje het water op met je flesje rosé. Tiger Woods zal er niet bij zijn, dus heren, neem gerust uw echtgenote mee voor het meppen van een balletje of het nuttigen van een hapje en een drankje. ;-) Nu maar hopen op goed weer.