Philipp Plein en Olcay Gulsen als Coverboy en –girl

Donderdagavond werden in de hoofdstedelijke PC Hooftstraat tijdens de launch van Talkies Men en Talkies Fashion de covers van beide magazines onthuld. Niemand minder dan Philipp Plein siert de cover van Talkies Men en Olcay Gulsen (Supertrash) spat van de Talkies Fashion af. De genodigden werden ontvangen in Café PC en verplaatsten zich voor de onthulling en mas naar buiten. Daar presenteerde Kristina Bozilovic, hoofdredactie Talkies, de onthulling. Nadat zij de gasten welkom had geheten en een korte toelichting had gegeven op de beide magazines arriveerden de mystery coverboy en -girl in stijl. Uit een prachtige Jaguar stapten Olcay Gulsen en topdesigner Philipp Plein. Beiden verrichtten de openingshandeling door een druk op de knop te geven waardoor het doek van de gevel viel en beide covers werden onthuld. En het moet gezegd worden; beide personalities zijn cover waardig.

 

Uiteraard verplaatste het gezelschap zich snel weer naar binnen alwaar het feestje nog even door ging. De champagne vloeide rijkelijk en er werden lekkere beats gedraaid. Ook de beide covermodellen mengden zich tussen het gezelschap. Vele celebrities waren naar de lancering gekomen. Zo spotten wij onder andere Monique en Jan des Bouvrie, Sylvana Simons, Regi Blinker, Bryan Roy, society ladies Christine Kroonenberg en Netty van der Veer, Mari van der Ven en Jessica Mendels.

 

Een paar weken geleden waren wij van Glamourland bij de opening van de nieuwe Philipp Plein store in de PC Hooftstraat en vertrouwde de designer ons toe dat hij iedere maand een winkel wil openen. Ook nu spraken wij hem. Momenteel is Barcelona aan de beurt om Philipp Plein te verwelkomen. Hij opent daar eveneens een PPStore. Verder gaf hij aan nog bezig te zijn met een groots openingsfeest voor Amsterdam. Hij zou Glamourland hier natuurlijk van op de hoogte houden dus houd onze website in de gaten!

 

Kosten noch moeite werden gespaard om met name Philipp Plein op de cover te krijgen en te interviewen. Kristina Bozilovic reisde af naar Milaan om de populaire designer te spreken en de fotoshoot te laten plaatsvinden. En ook gisteravond is er veel moeite gedaan om de ontwerper bij de onthulling aanwezig te hebben. Hij werd hiervoor speciaal ingevlogen. Maar wij van Glamourland vinden dat het resultaat er dan ook zeker mag zijn! De foto’s zijn fantastisch, het interview boeiend en de cover is prachtig. Dat geldt uiteraard ook voor de cover van Talkies Fashion met mode-icoon Olcay Gulsen. Bij vertrek kreeg iedereen nog een fantastische goodiebag mee naar huis met een prachtige sjaal van Supertrash en een armband van Philipp Plein. Het was een avond vol glamour!