Penelope en Monica Cruz voor Agent Provocateur

Penelope Cruz en haar zusje Monica zijn een samenwerking aangegaan met het luxe lingerie merk Agent Provocateur voor een capsule collectie genaamd L’ Agent.

 

Samen met de creative director van het luxe bedrijf Sarah Shotton om samen de nieuwe lijn op te zetten die gelanceerd zal worden voor het najaar va 2013. De collectie is tot stand gekomen nadat Monica  model stond voor de najaarscampagne van 2012. Penelope zegt over de samenwerking: “We zijn alle twee al een lange tijd grote fan van Agent Provocateur en verheugen ons op de lange samenwerking en we voelen ons zeer verwelkomd door de rest van het A.P. team”

Het is trouwens niet de eerste keer dat de Spaanse zusjes samen een mode-uitstapje maken in de wereld van de mode. Eerst was er de “zelf ontworpen” collectie voor Vögele en een tijdje later stonden ze samen model voor die andere Spaanse gigant, Mango.

Ander leuk bijkomstig nieuws is dat we ook de eerste officiële Agent Provocateur boetiek kunnen verwelkomen later dit jaar in Amsterdam (maar we hadden natuurlijk wel al de A.P. shop in shop in de Amsterdamse vestiging van de Bijenkorf), zodat we niets hoeven te missen van deze spannende samenwerking.