Pay up, J-Lo!

Wie denkt dat sterren het makkelijk hebben, met al hun personeel, die kan zich nog wel eens goed verkijken!

Zoals het een echte celeb betaamt had ook Jennifer Lopez een persoonlijke chauffeur. De goede man bracht J-Lo overal naar toe, vond het geen bezwaar om uren in de koude auto te wachten tot miss Lopez klaar was met een optreden of eindelijk strak in de plamuur zat en sloot iedere dag zonder morren aan in de file. Maar nu pikt hij het niet meer! Volgens bronnen heeft de chauffeur J-Lo aangeklaagd omdat hij de vernederingen van J-Lo’s manager (Benny Medina) niet meer kon hebben.

 

 

Hakob Manoukian, de chauffeur in kwestie, bracht Lopez en haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony vanaf 2005 rond. J-Lo was zo blij met Hakob, dat zij hem vroeg zijn eigen bedrijf te verkopen om uitsluitend nog voor haar en Marc te gaan rijden. Daarnaast mocht Hakob de beveiliging rondom het stel regelen.

 

Vanaf 2011 stapte steeds vaker Benny in plaats van J-Lo in de auto. En dat is precies waar het mis ging. Benny schold Hakob uit in het openbaar, vond de outfits van Hakob niet goed genoeg en verkondigde overal dat Hakob “niet normaal Engels sprak”.

Toen Hakob ook nog eens zijn verantwoordelijkheden als beveiliger verloor – volgens hem ook door Medina – was de maat vol. Hij nam direct ontslag en probeert nu door middel van een mooie claim toch nog iets aan zijn tijd bij Lopez over te houden.

Voor wie medelijden heeft met Hakob: misschien is het goed om te weten dat hij $ 200.000,00 per jaar ontving voor het rondrijden van miss Lopez bevallige derrière. Het was dus niet bepaald een vervelend baantje op financieel vlak. ;-)

 

Reporter: Marylou

Twitter: Marylou_h