Paul Smith: dames met een mannelijke touch

September is de maand van all that fashion! Of met andere woorden: street styles galore. Daarnaast denkt menig designer vooral aan zijn nieuwe lentecollectie. Glamourland wil natuurlijk ook haar favorieten bespreken en daarom hebben we gekozen voor het befaamde, zeer stijlvolle en bovendien elegante label Paul Smith. De Engelse designer staat voornamelijk bekend om zijn mannencollecties. Niet enkel mannen kunnen trouwens hun gading hier vinden, ook de ware fashionista’s hebben een overvloed aan keuze. Glamourland verklapt alvast Smith’s nieuwste vrouwentrends.

 

Ditmaal zagen we een uitgebreid gamma aan levendige en sobere kleuren. Felblauw, geel, koraal en zelfs het klassieke zwart en wit waren van de partij. Wij kunnen enkel dit hierop zeggen: gezien en goedgekeurd!

 

De ladies hebben zich gewaagd aan een mannelijke touch en dat was zeer geslaagd! Ladies en gents die van mening zijn dat vrouwen er alleen maar girly uit kunnen zien, hebben het grondig fout want inderdaad: een vrouw kan ook schitteren in een kostuum, oh yeah! Een mannelijk accent en er tegelijkertijd toch sexy uitzien, iets waar sir Paul zeker in geslaagd is.

 

Naast de vrouwelijke maatpakken waren er heel wat andere sexy en elegante looks. De blouses met ruches, een tijdloze broek en ook de lange shirtdresses zagen er voortreffelijk uit. Om de collectie helemaal lady-like te maken, mochten de hotpants natuurlijk niet ontbreken die gecombineerd werden met geraffineerde shirts.

 

Wij van Glamourland zijn ontzettend enthousiast over wat Paul Smith dit keer heeft neergezet: eigentijds, eigenwijs en totaal overlopen van glamour. We want more!