Pastel vs fel

Welke keuze ga je maken deze zomer? Ga je met felle kleurtjes door het leven of kijk je liever door een pastel roze bril? Het kan allemaal deze lente en zomer.

De zachte pastelkleuren geven rust. We denken aan de snoepjeskleuren zoals lavendelpaars, oud roze en zacht turkoois. Het maakt een outfit mooi en lief. Je wordt op slag vrolijk van al die pastel tinten! Pastel kan je het best combineren met neutrale of donkere kleuren. Een hele outfit in pastel is not done!

 

Deze lente en zomer zijn ook felle kleuren een trend. We denken aan neonkleuren zoals electric blauw, fluo roze, fel geel en groen. Dat zien we vooral in de broeken die we dan combineren met zandkleuren en wit. Ook de blazers kunnen een felle kleur hebben. Combineer je blazer met een blauwe jeans en een neutraal T-shirt. Als je de felgekleurde broeken en blazers te gewaagd vindt, kan je deze trend ook uiten in accessoires. Armbandjes, kettingen en riemen in neonkleuren kunnen een outfit fris en zomers maken. Maar ook de felgekleurde schoenen kan je combineren met rustigere kleuren.

Bij de twee trends kunnen we weer gaan colourblocken. Maar als je daar nooit een fan van bent geweest kan je het ook subtiel dragen. Het voordeel van deze kleurexplosie is dat je alles kan mixen en matchen!

 

Reporter: Britt