Paris, je t’aime

Aan alle leuke dingen komt jammer genoeg een einde. Maar wat een feest was het weer: de Fashion Week in de meest modieuze stad ter wereld, Parijs. Ook tijdens de laatste dagen van het modefestijn zaten de zalen afgeladen vol met nieuwsgierige fashionista’s die op zoek waren naar hun ultieme FW 13/14 outfit. En als zíj die niet hebben kunnen vinden tussen al die prachtige creaties van Céline, Saint Laurent of Valentino dan weten wij van Glamourland het ook niet meer.

 

Phoebe Philo wist de fans van het opnieuw hippe Céline te verleiden met zachte wollen jurken, gedrapeerde sjaals en opvallende kragen.

 

Bij Saint Laurent werden de ranke halzen van de modellen in de verf gezet met Peter Pan kraagjes en linten. Deze eerder lieve elementen, in combinatie met stoere fishnet-kousen en Nirvana-shirt,s maakten het geheel eclectisch en erg draagbaar.

Valentino pakte uit met een eenvoudige maar tot in de puntjes gestileerde collectie. Ook hier stond “het kraagje” in alle mogelijke vormen in the spotlight. Dankzij deze top trend mag ook het klassieke, gesteven wit bloesje dit najaar niet ontbreken in onze garderobe.

 

Minder hedendaags en draagbaar was de collectie van de zwangere Sarah Burton voor Alexander Mcqueen. Met een kleine collectie van 10 key looks bracht ze ons terug naar de tijd van de Tudors. Fijn voor een gemaskerd bal, lijkt ons zo, maar toch net iets te experimenteel om te dragen op het volgende verjaardagsfeest van je glamorous nichtje…

 

De Fashion Weeks mogen dan wel afgelopen zijn, maar wees niet getreurd. Bij Glamourland is het elke dag een beetje fashion week. We houden je dan ook met veel plezier op de hoogte van de nieuwste trends!