Pak van je hart! Humberto Tan zal je kleden

Jawel lieve vrinden, wij hebben er weer een favoriete collectie bij: Humberto tailored by Van Gils. De naam van deze lijn spreekt al boekdelen, het is de eerste collectie van Humberto Tan in samenwerking met Van Gils. Tijd voor een feestje!

 

Van Gils 15 09 Humberto by RVDA 0802

Foto: Reinier RVDA

 

Tijdens deze feestelijke presentatie van deze nieuwe collectie waren de vele aanwezigen gekleed in hun (nu nog) favoriete Van Gils-pak. Toneel was de recent geopende Van Gils Brandstore aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. De hele avond ontbrak het niet aan mannelijk schoon, uiteraard strak in pak. Welnee, er was niets te klagen.

 

Glamourland Victor Reinier Van Gils

Foto: Reinier RVDA

 

Duidelijk wordt dat Humberto Tan met de Humberto tailored by Van Gils-collectie heel dicht bij zichzelf is gebleven. In de collectie zien we zijn liefde voor formele mannenmode, luxe materialen, details en zijn idee over gastheerschap terug. We spraken de veelvuldig ‘Best geklede man‘ awardwinnaar en hij vertelde: “Wanneer ik mensen ontvang dan wil ik er goed uitzien, dat geeft iets extra’s. Aangezien ik bij RTL Late Night dagelijks mensen ontvang en hier ook vaak heel intieme gesprekken mee voer, draag ik graag kleding die representatief is.”

 

Glamourland Humberto Tan van Gils models

Foto: Reinier RVDA

 

De premium collectie is dan ook vervaardigd uit de mooiste materialen: wol-kasjmier blends, zijde voor de dassen, linnen voor de jasjes en two-ply katoen voor de shirts. De wol komt uit gerenommeerde Italiaanse weverijen, die uitsluitend gebruik maken van de mooiste soorten wol (fijnheid Super 130 en Super 150). Humberto vervolgt: “Een deel van de waarde zit hem in de de kledingstukken zelf. Hoe ze aanvoelen, hoe ze zijn gemaakt. Vervolgens is combinatievermogen van belang.” Vervolgens gaf hij geamuseerd aan dat zijn mannelijke modellen die avond hadden getekend om door het publiek flink betast te mogen worden, zodat iedereen de kwaliteit kon voelen. Laten we het er op houden dat de stoffen enorm zacht waren en zich mooi vormden naar het lichaam, aldus onze proefpersonen. Daar houden wij van!

 

Glamourland Humberto Tan selfie

Foto: Reinier RVDA

 

Al behoefte om naar de winkel te rennen? Dat kan! De collectie is nu al te verkrijgen in de Van Gils Brandstore in Amsterdam en vanaf 25 september in de andere Brandstores, diverse Bijenkorf filialen, de webshop en een aantal geselecteerde retailers. Hieronder vind je een gedeelte van de collectie. Ben je echter niet overtuigd, en zoek je puntjes van kritiek? Dan zit je bij de verkeerde kledinglijn. Humberto for President, en daarmee basta.

 

Humberto tailored by Van Gils-TRAP COAT NAVY

Humberto tailored by Van Gils-ZITTEN GROENE BANK

Glamourland Humberto tailored by Van Gils

Humberto tailored by Van Gils-BOOM DEELS

Humberto tailored by Van Gils-COAT CAMEL

Humberto tailored by Van Gils-ATRIUM

Humberto tailored by Van Gils-FOLIERE

Humberto tailored by Van Gils-GREY SUIT

Humberto tailored by Van Gils-LOPEN

Foto’s: Van Gils