Over de top: Celebs vieren groots feest met British Airways

British Airways heeft de lancering van de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner route Londen-Abu Dhabi-Muscat groots gevierd met een secret island party waarbij vele internationale sterren aanwezig waren. De nieuwe route biedt reizigers de mogelijkheid om in de luxueuze First Class naar Abu Dhabi en Muscat te reizen. Voldoende reden voor een exclusief VIP-feest vond British Airways!

 

Glamourland Orlando Bloom

Orlando Bloom met British Airways crew – Foto: British Airways

 

Hollywoodster Orlando Bloom en de Australische actrice Margot Robbie maakten hun opwachting op het exclusieve VIP feestje op Zaya Nurai, een geheim eiland dat voor de kust van Abu Dhabi ligt. De Britse zangeres Jessie J trakteerde de meer dan 200 genodigden waaronder vele VIP’s en celebrities op een grandioos optreden.

 

Glamourland British Airways

Jessie J en Margot Robbie – Foto: British Airways

 

Abu Dhabi en Muscat zijn de tweede en derde bestemming die worden uitgevoerd door een British Airways 787-9 Dreamliner – het nieuwe paradepaardje van de Britse luchtvaartmaatschappij. De 787-9 heeft vier klassen: World Traveller (economy), World Traveller Plus (premium economy), Club World (business class) en de nieuwe First Class, die speciaal voor dit vliegtuig is ontworpen. De nieuwe First Class is op basis van feedback van First Class-reizigers tot stand gekomen en stelt comfort centraal in de beleving van de reiziger. Kijk, daar houden wij van!