Oui oui Paris

De voorjaarsvakantie staat al voor de deur en voor sommige mensen is deze al van start gegaan. Natuurlijk kan je helemaal in style een week gaan skiën in de bergen maar je kan ook een andere glamorous bestemming kiezen.

 

Wat dacht je van Parijs? De stad van de liefde maar ook de stad van de mode! Je kan er heerlijk shoppen en alle grote merken zijn in Parijs te vinden. In Parijs is het echt genieten: lekker shoppen, heerlijk eten en genoeg te zien en te beleven.

 

Als je denkt ‘oui oui Paris’ dan moet je zeker naar het walhalla van Parijs gaan, Lafayette. Je kan je hart daar ophalen aan alle mooie merken: wij noemen een Celine, Louis Vuitton en nog vele andere merken. Het Lafayette is echt in één woord glamour.

 

Heb je besloten om toch heerlijk in ons eigen kikkerlandje te blijven maar wil je wel een beetje franse cultuur opsnuiven dan is de Kunsthal Rotterdam the place to be! The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the sidewalk to the catwalk is nu te zien in de Kunsthal te Rotterdam. Het geeft een kijkje in de 35 jarige carrière van deze Franse couturier. De tentoonstelling is nog te zien tot 12 mei 2013. Au revoir!