Oud, nieuw én geen geld: best bezochte Masters of LXRY

Net als vorig jaar in december haalden wij van Glamourland onze mooiste jurk uit de kast, trokken we ons beste pak aan en mochten we ook dit jaar weer de opening van de LXRY Fair bijwonen. We spoedden ons naar de Amsterdam RAI waar ruim 300 exposanten hun luxe stand hadden opgezet voor het werven van nieuwe contacten en klantenrelaties. Bij binnenkomst bleek al snel dat we niet voor niets in de revisie zijn gegaan. Niet lang na aankomst werden we op de bon geslingerd door een knappe politie agente. “Uw jurk is te mooi, daarom krijgt u een procesverbaal die u kunt inwisselen voor een luxe gift bij een van onze standhouders.” Heel vervelend!

 

Glamourland Masters of LXRY 2

Foto: Martin van Os

 

Uiteraard waren wij niet de enigen die ons hadden opgedoft, het was een parade van galajurken en smokings onderweg naar de lobby. We kwamen niet uit onder een aantal enthousiaste bekende Nederlanders die zich voor het KWF hebben ingezet. Ook wij hebben wat achtergelaten in de collectebus, dit kon onder andere bij hunk Tim Douwsma en Playmate Tatjana Simic.

 

Glamourland Masters of LXRY

Foto: Martin van Os

 

We verbazen ons net als ieder jaar weer over de luxe en toenemende professionaliteit. De standhouders zijn alles wat ze wezen moeten en genieten toonbaar van de aandacht en goed geklede mensen.

 

Glamourland Masters of LXRY 7

Foto: Martin van Os

 

Er komen veel bijzondere dingen voorbij waaronder de prachtige sieradenlijn van juweliershuis Gassan, die in zijn eentje ruim duizend vierkante nodig heeft om alle luxe horloges, armbanden en kettingen te stallen, en nog lijkt het klein! Ook konden we, zoals het volgens kledingvoorschriften hoort, een gokje wagen bij de stand van Holland Casino. De winst viel tegen maar gelukkig konden we vanaf het VIP dek aldaar genieten van een verbazingwekkende show van Cirque du Soleil terwijl Jan Vayne op de achtergrond een prachtig stuk ten gehoren bracht op een glanzende piano.

 

Glamourland LXRY

Foto: Martin van Os

 

Ook dit jaar werd er een groot blik BN’ers los getrokken. Zo zagen we tussen de  drommen mensen door onder andere Winston Gerschtanowits, Jeroen van Koningsbrugge, Victoria Koblenko, Gordon en onze make-up specialist en stylist Leco Zadelhoff.

 

Glamourland Masters of LXRY

Foto: Martin van Os

 

Uiteraard waren er ook minder handzame speeltjes te zien op de fair. Zo stonden er een aantal zeer luxe auto’s geparkeerd in de Amsterdam RAI. We hebben ons kunnen vergapen aan Tesla’s en nieuwe Range Rovers. En wat dacht je van die exclusieve MClaren P1? We hebben van een afstandje toegekeken, het autootje vertegenwoordigd een waarde van ruim 2 miljoen euro.

 

 Glamourland LXRY

Foto: Martin van Os

 

Tijdens de wandeling langs alle stands hebben wij van Glamourland ons verlanglijstje voor kerst al aardig aan kunnen vullen. Als het aan ons ligt rijden we volgend jaar in een splinternieuwe Mercedes naar de RAI toe.

 

Glamourland Masters of LXRY

Foto: Martin van Os

 

Het was een prachtige avond vol flitsende camera’s en nieuwe ondernemers. Het hele evenement is net als ieder jaar een echte happening waar men zich kan vergapen aan de lifestyle of the Rich and Famous. Dit jaar trok de fair een recordaantal bezoekers: 41.500. Wij kunnen niet wachten tot december 2015.