Orange Babies haalt spectaculair bedrag op tijdens hun welbekende gala

In het Elicium Ballroom te RAI Amsterdam heeft de 11de editie van het Orange Babies Gala plaatsgevonden. Onder de naam ‘We before Me’ werd dit jaar weer een groot en spectaculair event georganiseerd waarbij er is stilgestaan voor het bijzondere werk van afgelopen jaren, maar ook getoast is op het leven en de toekomst. Onder leiding van veilingmeester Sophie Bremers van veilinghuis Christie’s Amsterdam is het overweldigende bedrag van €262.465,- ingezameld!

 

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (7)

 

De avond stond geheel in het teken van ‘Ubuntu, We before Me’. Ik ben, omdat wij zijn – Ubuntu betekent in Afrika het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt. Het hoogtepunt van de avond was dan ook de verbinding. Verbinding tijdens het diner, optredens, veiling, de welbekende fashion show en natuurlijk de iconische After Party die tot laat in de uurtjes is doorgegaan.

 

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (17)

 

De presentatie van de avond viel in handen van Fiona Hering en Froukje de Both. De styling van de show werd verzorgd door Caroline Fuchs, het haar en make-up stond onder leiding van Eva Copper en Irena Ruben. Allemaal in samenwerking met House of Orange met wie Orange Babies altijd een warme band heeft. Om de avond compleet te maken werd het Elicium Ballroom in RAI Amsterdam op zijn kop gezet door optredens van Steffen Morrison, Lois Lane en diverse Afrikaanse acts en optredens.

 

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland

 

Natuurlijk werd er ook nog gedacht aan Fundraising waarbij er fantastische exclusieve prijzen zijn geveild. Onder andere een haute couture jurk van de fantastische Nederlandse ontwerper Edwin Oudshoorn,  een door Coldplay gesigneerde gitaar, een levensgrote Jaguar van kunstenaar Chris Tap, een diner in piratenstijl door Pascal Jalhay bij Henk & Louise Schiffmacher en een droomvlucht in een helikopter met als afsluiter een diner in een toprestaurant.

 

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland

 

Met de opbrengt van het gala kunnen ruim 2.625 baby’s geholpen worden en is Orange Babies weer een stapje dichterbij om te streven naar een HIV-vrije wereld. Een geweldig resultaat wat op feestelijke wijze groots is gevierd. De cheque werd door de oprichters – Baba Sylla, John Kattenberg en Stef Bakker -, presentatrice Fiona Hering en Froukje de Both in ontvangst genomen.

 

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (18)

 

De volledige opbrengst van het gala komt ten goede aan de projecten van Orange Babies en is heel belangrijk voor de continuïteit in Zuid-Afrika, Namibië & Zambia. Met de opbrengst ontvangen veel moeders een onbetaalbaar cadeau: een gezonde start in het leven van hun baby.

 

Bekijk hier meer beelden van het gala:

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (3)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (4)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (5)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (2)

Orange Babies Gala - Christine Kroonenberg - Glamourland - Martin van Os (1)

Orange Babies Gala - Erik van der Burg, Francois-Léon Van der Velden, Mark Teurlings - Glamourland - Martin van Os (2)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (1)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (9)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (8)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (11)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (13)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (6)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (12)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (14)

Orange Babies Gala 2017 - Glamourland (19)

Foto’s: Orange Babies en Martin van Os