Opening van La Perla bij ons in de P.C.

Driemaal hoezee, want de P.C. Hooftstraat heeft er een nieuw pareltje bij! Donderdagavond 18 september 2014 opende La Perla officieel haar deuren in Amsterdam. De boutique op nummer 55 is ingericht naar het nieuwe concept van het luxe Italiaanse lingeriemerk. En weet je wat? Wij van Glamourland zijn fan!

 

Glamourland La Perla Glamourland La Perla

Glamourland La PerlaGlamourland La Perla

Foto’s: Reflexx Reportages

 

De uitstraling van de boutique is open en fris en het meubilair versterkt de mooie compilaties van de collectie en zorgt ervoor dat de ruimte goed overzichtelijk is. Een paar dingen werden dan ook meteen duidelijk: Onbeperkte persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel, de paskamers zijn ruim, bedekt met zachte vloerbedekking én grote spiegels waardoor het comfortabel is om lingerie te passen. De paskamers zelf zijn wat dat betreft al prachtige attracties: het is duidelijk dat dit een exclusief domein is, waar vrouwelijkheid regeert.

 

Glamourland La PerlaGlamourland La Perla

Glamourland La PerlaGlamourland La Perla

Foto’s: Reflexx Reportages

 

Naast de uitgebreide mannen en vrouwen collectie op begane grond, heeft de boutique nog een eerste verdieping die zeer intiem is ingericht. Deze verdieping verleent tot privé pas sessies, waardoor een vrouw zich geheel in het nieuw kan laten steken. Ha, ga jij je manlief al vertederend aankijken? ;-)