Opening INGLOT Leidsestraat Amsterdam

Dit weekend vond de opening van INGLOT’s flagship store in Amsterdam plaats en wij van Glamourland waren natuurlijk weer aanwezig. INGLOT heeft zijn tweede filiaal gevestigd aan de Leidsestraat en deze uitbreiding vinden wij zeer heuglijk nieuws!

 

Foto: INGLOT

 

Door de ruime keuze in producten en de typische dierproefvrije werkwijze uit eigen land heeft INGLOT naam gemaakt. Het merk komt oorspronkelijk uit Polen en wordt ook uitsluitend dáár geproduceerd.

 

Foto: Silvia Christina

 

Het tweede filiaal van INGLOT werd feestelijk geopend. Er werden tien beauty’s van de straat geplukt die na een korte touch-up als ware modellen werden gefotografeerd voor de website van INGLOT. Ook kregen deze ‘lucky beauty’s’ een make-up workshop met 4 vriendinnen én een giftcard ter waarde van €180,- cadeau.

 

Foto: Silvia Christina

 

INGLOT biedt naast de ruime keuze aan verschillende tinten nagellak en de vele make-up ook make-up workshops voor individuen en groepen aan. Zo kan je een visagie workshop ‘Red Carpet Glamour’ of ‘Fabulous @ Any Age’ volgen. Er staat altijd een visagist voor je klaar bij een bezoek aan één van de INGLOT filialen. Ook voor de donkere huid kan men terecht bij INGLOT. In plaats van de populaire BB cream heeft INGLOT een geweldige Face en Body Illuminator die in verschillende tinten huidskleur te koop is. Wij van Glamourland vinden een bezoekje aan één van de INGLOT stores een echte aanrader!

 

Tenslotte: Met een bestaan van 27 jaar INGLOT heeft Ś.P. Wojciech Inglot, founder en creator van het merk, helaas twee weken geleden het leven gelaten. Uit respect en door het verdriet heeft INGLOT tijdelijk hun website gesloten. Wij van Glamourland wensen Inglot´s dierbaren veel sterkte met dit grote verlies.