Opening Books & Bubbles in Amsterdam

In een afgeladen pand aan de Jan Pieter Heijestraat 168 te Amsterdam vond dinsdagavond na weken van hard werken en intensieve voorbereiding de opening van Books & Bubbles in Amsterdam plaats.
Deze unieke boekenwinkel, gelegen in Oud-West, ademt de sfeer van Oxford meets Versailles en is uiterst stijl- en sfeervol ingericht. Je vindt er onder andere kroonluchters, antieke meubels en veel gezellige accessoires. Maar bovenal boeken. Kasten vol boeken, op genre gesorteerd, sieren de wanden. Van jonge getalenteerde schrijvers tot klassieke literatuur, aan niets ontbreekt het.

 

 

Bron: Books & Bubbles

 

Bron: Books & Bubbles

 

Er is meer dan genoeg plaats om te lezen, te werken of zaken te doen. Het is een uitgelezen ontmoetingsplek voor jonge schrijvers, ondernemers, bloggers en liefhebbers van boeken. Buiten al dit literaire genot zullen regelmatig besloten events georganiseerd gaan worden, van Bubbles Tastings tot literatuurlezingen en conversation dinners.

Bron: Books & Bubbles

 

De invitation only avond werd geopend door eigenaresse Steffy Roos du Maine, voormalig partygirl, presentatrice van de Amsterdam Fashion Week en voorzitster van de Nationale Jeugdraad. Johan Fretz hield een toepasselijke openingsspeech waarna het allereerste boek werd overhandigd aan Maurice Seleky, initiatiefnemer van de jaarlijkse Jonge Schrijversavond. Na het officiële gedeelte was het tijd voor muziek, dans en conversatie onder het genot van een bubbeltje of twee, dit alles begeleid door de tunes van DJ Alec J. Al met al een zeer geslaagd begin van wat ongetwijfeld een groot succes zal blijken te zijn!

 

 

Bron: Books & Bubbles

 

Glamourland feliciteert eigenaresse Steffy Roos met de opening van Books & Bubbles, daar drinken wij graag een glaasje op!

Books & Bubbles is vanaf 28 november officieel geopend voor het publiek.