Opening B-Fashionable

Uiteraard was Glamourland van de partij: de bijzondere opening van B-Fashionable, een nieuw on-Nederlands, maar zeer betaalbaar beautyconcept aan de Keizersgracht te Amsterdam.

 

Onder grote belangstelling van veel BN’ers, kon iedereen een kijkje nemen in deze unieke zaak. Het concept van B-Fashionable bestaat uit de combinatie van fashion, beauty en hairstyling. Je kan dus een schoonheidsbehandeling, massage of spray-tan krijgen en tegelijkertijd  een nieuwe outfit, een mooie coupe en met een prachtig stralend wit gebit de deur uit gaan. De eigenaren Juan Lares en Daniel Holman speelden al langer met het idee om een dergelijk concept te lanceren en hebben nu dus hun droom zien uitkomen.

 

 

 

Bij binnenkomst kregen alle gasten een glas voortreffelijke champagne met onder in het glas een zirkonia of een diamant. In totaal waren er 5 diamanten van Coster Diamonds in de glazen te vinden. Sylvana Simons was één van de gelukkigen die er eentje op de bodem van haar glas vond.

 

De officiële opening werd gedaan door Diva Mayday. Juan en Daniel ontvingen een uniek kunstwerk van Bilal Chahal, die ook de buitenkant van elke goodybag van een kunstwerk had voorzien. Dus niet alleen de inhoud van de goodybag was waardevol, ook de tas die iedereen na afloop mee naar huis kon nemen.

 

De aanwezigen, waaronder Mariska van Kolck, actrice, Bodo Breg, personal shopper, Esther Oosterbeek, zangeres en Leon Klaassen Bos, fashion designer, konden tijdens de opening genieten van een modeshow van Ronald Kolk en Faranza Warasata. De geshowde kleding is ook verkrijgbaar bij B-Fashionable.

 

Diva Mayday nam daarna plaats achter de draaitafel en liet iedereen swingen op opzwepende beats. De gasten waren nog tot in de kleine uurtjes op de dansvloer te vinden.

 

Omdat B-Fashionable zo centraal in de stad ligt, is het een uitgelezen plek om tijdens een dagje Amsterdam jezelf een rustmoment te gunnen. Het ligt op een A locatie, maar hanteert geen A locatie prijzen en dat vinden wij natuurlijk heel erg prettig.

Luxe beleven voor een normale prijs, wie wil dat nu niet in deze tijden van bezuinigingen!

 

 

Have a lovely day.

Reporter Helene

Twitter: HELENEakaNUKI