Op een (g)oude fiets moet je het leren

Wat zou een inwoner van Nederland in vredesnaam zonder fiets moeten beginnen? Wij van Glamourland zijn weer op onderzoekspad gegaan en hebben een wel héél exclusieve tweewieler gevonden. Ben jij een echte fietsliefhebber? Als je bankrekening goed gespekt is, of je platinum creditcard een limiet heeft van 4 ton dan geven wij je een hele goede reden om het allemaal in 1 keer op te maken.

 

Glamourland gouden fiets 2

Foto: Goldgenie

 

Goldgenie, een Engels goudboer die in de 90’s al enkele Nokia’s van een 24 karaats gouden laagje heeft voorzien, heeft daarna niet meer stil gezeten. Ze hebben ondertussen hun eigen gouden horloges en met de goudprijzen van de afgelopen tijd is de business booming! In de afgelopen jaren hebben ze een aantal exclusieve samenwerkingen gehad met onder andere Blackberry en Apple. Dit keer hebben ze de sieraden en telefoonhoesjes in een hoek gegooid en pakken ze het grootser aan dan ooit. Je leest het goed, een 24 karaats gouden fiets.

 

Glamourland gouden fiets

Foto: Goldgenie

 

Jawel, heus waar! Wij van Glamourland werden bij het aanzicht van deze fiets direct enthousiast en zagen ons al langs de Amsterdamse grachten schitteren. Wel jammer dat het niet om een klassiek oma modelletje gaat, maar de zadelpijn van een wielrenfiets, dat hebben wij er wel voor over.

 

Glamourland gouden fiets

Foto: Goldgenie

 

Laat je niet misleiden door de belichting van de foto, deze fiets is van handrem tot ventieldopje volledig voorzien van een 24-karaats gouden laag. De trappers, ketting, zelfs de tandwielen en spaken zijn van goud.

 

Glamourland gouden fiets

Foto: Goldgenie

 

Het instapmodelletje begint bij 3,5 ton. Geen geld! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, mocht je goud niet genoeg vinden dan kun je de fiets voor een tonnetje extra ook ‘customizen’ met wat diamanten en robijnen.

 

Hang je fiets dus niet naast je goede voornemens in de wilgen, en trakteer jezelf op dit gouden exemplaar!