Onze top 5 luxe steden om de winter door te brengen

Heb jij het ook zo gehad met dit gure weer? Dan raden wij van Glamourland je aan om er even tussenuit te trekken naar één van deze top 5 oorden van luxe.

 

1. Monaco

Monaco

 

Bovenaan de lijst staat Monaco, bekend door zijn beruchte royals, F1-circuit, het casino van Monte Carlo en het shoppingparadijs voor de vele miljardairs die daar de winter doorbrengen. De ultieme locatie waar je ongegeneerd kunt genieten.

 

2. Dubai

Dubai

 

Op nummer 2 staat Dubai. Een mondain oord in het Midden Oosten, gekend door onder andere de hoogste toren ter wereld, de Burj Kalifa, en ’s werelds enige 7-sterren hotel genaamd Burj Al Arab. Dubai zit boordevol uitmuntende etablissementjes en luxe oorden waar zakenmensen en toeristen aan hun trekken komen.

 

3. Gstaad

Gstaad

 

Op nummer 3 staat Gstaad, het skioord der machtigen en rijken der aarde in Zwitserland. Sneeuw, après-ski en een mooi centrum vol luxe doen sterren als Madonna en de Europese royals smelten. Ze zijn je alvast voor, waar blijf jij?

 

4. Sundance

Sundance

 

Op nummer 4 staat Sundance, bekend om zijn alternatief filmfestival in de VS, maar ook als uniek skioord waar Amerikanen en bezoekers van over de hele wereld neerstrijken op zoek naar een oase van rust. What happens in Sundance, stays in Sundance.

 

5. Tokyo

Tokyo

 

Op nummer 5 staat Tokyo, met zijn aparte kledij, kunstcentra en zen-cultuur. Alle Europese modehuizen hebben hier hun stek. Vind je innerlijke ik, ben relaxt of laat de rebel in jou het avontuur aangaan.

 

In elk van deze 5 steden is jouw eigen stukje Glamourland te vinden. Wat is jouw bestemming?