OMG OPI!

Het populaire nagellakmerk OPI verrast ons dit najaar alweer met een gloednieuwe collectie. Wij van Glamourland hebben voor jullie een preview. De inspiratie voor deze lijn, haalde de nagellakgoeroe aan de West Coast van de States, meerbepaald in San Francisco. Deze Californische hotspot herbergt talloze toeristische trekpleisters, zoals het iconische Chinatown, de Golden Gate Bridge en de unieke kabeltrams.

 

Glamourland

Foto: Opi.nl

 

Het is dan ook geen wonder dat elk van deze bezienswaardigheden een inspiratiebron vormde voor Suzi Weiss-Fischmann, de artistic director van OPI. Zo ontstonden er uiteindelijk 15 fijne kleurtjes, gaande van zeeblauw en grijs tot verschillende tinten rood. We willen natuurlijk het allerliefst alle lakjes in onze badkamer uitproberen, maar onze topfavorieten zijn toch zonder twijfel “Dining al Frisco”, “Incognito in Sausalito” en “Piece & Love & OPI”.

 

Glamourland

Foto: Opi.nl

 

Uiteraard zou OPI geen rot in het vak zijn, als ze  geen speciaal accent zouden toevoegen aan de collectie. Naast de 12 “normale” lakjes, zijn er dus ook 3 Liquid Sand-tinten in taupe, blauw en grijs. Deze lakjes hebben een lichte korrelstructuur en drogen mat op met een reflecterende glinstering. En geloof ons gerust: Alcatraz… rocks! Niet zeker wat we daarmee bedoelen? Het antwoord vind je in hun collectie. Neem dus zeker eens een kijkje! Wij van Glamourland keuren deze nieuwe lijn helemaal goed. Have a nail polishious evening!