Olsen Twins parfum in de maak

Onafscheidelijk zijn ze, Mary-Kate en Ashley Olsen. We kennen ze dan ook vooral via de veelgebruikte alias ‘The Olse Twins’. Ze zijn één en al glamour, de dames zijn namelijk actrices, fashion designer en daarnaast ook echte zakenvrouwen.

 

Bekend geworden in hun jonge kinderjaren in de serie Full House. Ze acteerden in verschillende films, waarin ze voornamelijk samen te zien waren als tweeling. Samen richtten ze de Dualstar Entertainment Group op, welke films, tv shows, magazines, video games, etc. produceert. Een nieuwe turn in hun carrière was aan de orde toen de tweeling hun eigen fashion label oprichtten, ‘THE ROW’. Ook hierin bleken ze uiterst succesvol. In 2012 werden ze namelijk door The Council of Fashion Designers of America bekroond met de titel ‘Womenswear Designers of the Year.

De mooie Mary-Kate en Ashley hebben al met al veel succes en naar schatting een vermogen van zo’n 800 miljoen. Toch willen de zusjes meer en kondigden dan ook een nieuw project aan.

 

The Olsen Twins brachten eerder al parfums en bodysprays op de markt onder de naam Mary- Kate and Ashley Olsen. In 2013 zullen ze opnieuw een parfum lanceren. Dit keer zullen ze een parfum uitbrengen samen met de Franse cosmeticaketen Sephora. Vanaf maart 2013 zal de parfum te verkrijgen zijn in de winkels van Sephora.