Octomom te koop

Misschien kan je het je wel herinneren. Een paar jaar geleden ontstond het fenomeen Octomom. Octomom heet eigenlijk Nadya Suleman en het enige waar ze haar twijfelachtige roem aan te danken heeft is het feit dat ze (nadat ze al 6 kinderen had) er in één lichting nog eens 8(!) op de wereld heeft gezet.

 

Octo heeft al heel lang financiele problemen en nadat ze die heeft geprobeerd op te lossen met strippen en het acteren in pornofilms (wat een géweldig voorbeeld voor die kinderen), heeft ze nu bedacht dat ze zichzelf eens op een andere manier kan verkopen. Daarom heeft Octo een profiel aangemaakt op een datingsite die WhatsYourPrice.com heet. Op deze site kan je tegen betaling een date regelen. En zeg nou zelf, wie zou er geen geld voor over hebben om met deze -tikkeltje uitgewoonde- geplastificeerde megamoeder uit te gaan? Al voor $500,- mag je een avondje met Octo op stap en kun je uren wegdromen bij haar ongetwijfeld fascinerende gezever over het leven met 14 kinderen. Volgens haar profiel is ze op zoek naar een “sugar daddy”, dus als je je geroepen voelt, je weet nu waar je Octo kunt contacten. ;-)

Foto: tmz.com

Wellicht dat Octo op deze manier kan voorkomen dat ze op korte termijn haar huis in La Habra (Californie) wordt uitgezet. Het schijnt dat binnenkort een uitzetting niet meer te voorkomen is. Eerder probeerde Octo nog geld in te zamelen door haar fans over te halen om aan haar te doneren. Dat bleek niet zo’n goede actie. Van de 1,5 ton die ze vroeg heeft ze een lousy $2.500,– weten op te halen. Blijkbaar is men in Amerika het Octo-fenomeen ook een beetje zat.

Misschien een kleine tip voor Octo: als je eens stopt met die dure cosmetische operaties en behandelingen, dan zou je wellicht je kinderen eens goed te eten kunnen geven. Just sayin’… Maar ach, ieder zijn prioriteiten. ;-)