Nooit meer oud door crème van goud

Wie is er nu niet benieuwd naar de sleutel tot de eeuwige jeugd? Goudhaantjes opgelet! Madonna, Patty, Patricia en Marijke luisteren jullie ook even mee. Wij van Glamourland hadden helaas niet de mogelijk om de eeuwig jeugdige godin Cleopatra zelf te bereiken maar na enig research vonden we al snel haar geheime recept: goud.

 

Glamourland Sakare

Foto: Sakaré

 

Zo komen we tot de conclusie dat elke dame die haar huid verzorgt met producten op basis van goud, er jong uit blijft zien. Stuur je assistent naar de winkel van Sakaré en laat haar vragen naar de lijn van Gamma GOLD. Dit tovermiddel biedt een vooruitstrevende formule in cosmetica en gelaats-en lichaamsverzorging op maat. Voor nog geen €1000,00 de man vrouw ben je in bezit van wat smeerseltjes en kun je van start.

 

Zeg maar adieu tegen rimpels en pigmentvlekken en daag ouderdomstekenen! Goud en schoonheid zijn synoniemen, zij zorgen voor een perfect gaaf gezicht. Het gerucht gaat dat onze vriendin Cleopatra al met een goudmasker naar bed ging en haar Chinese schoonzus deed het met de gouden massageroller. Alleen maar het allerbeste voor de verzorging van de huid voor deze golden girls.

 

Glamourland model goud

Foto: Tumblr

 

Laten we gaan smeren: voor het gezicht nemen we het pronkstuk, de Gold Transforming Mask, die ons met stukjes goud de eeuwige jeugd belooft. We brengen dit masker twee keer per maand aan. Even laten intrekken en was het daarna af met Gold Cleanser + kraanwater, of bronwater voor de sjieke poezen onder ons.

 

Voor het optimale resultaat gebruiken we de Gold Age Treatment Cream, Age Treatment Eye Serum en het Age Treatment Serum dat partikeltjes van 24 karaat goud bevat. Schitteren zal je!

 

Glamourland plastische chirurgie Startrek

Foto: Tumblr

 

Voor de diehard smeerkezen is er ook nog de Mud Mask of een variant op basis van mineralen, bij deze heb je wel een magneet en voldoende papier nodig om hem van je gezicht te poetsen. Nou dames, weer voldoende geleerd vandaag. Schrap je lieftallige plastische chirurg maar uit je huishoudboekje. Wij gaan voor goud!