“No no no” Kelly Rowland

Ondanks de vele hysterische fans die al helemaal uit hun panty gingen over het mogelijke vervolg op Destiny’s Child, heeft Kelly Rowland nu laten weten dat een reunie er wat haar betreft niet inzit. De vader van Beyoncé liet onlangs doorschemeren dat er een hereniging op stapel zou staan, maar Rowland ontkent dit.

 

“We hebben het nu leuk samen en dat is denk ik het belangrijkste”, zegt de zangeres, die tot 2005 met Beyoncé en Michelle Williams de popgroep vormde. “We willen geen ruzie krijgen, we houden te veel van elkaar.”

 

Toch sluit de 31-jarige Rowland niet uit dat de meiden ooit weer bij elkaar komen. “Als we een reünie willen, dan doen we dat. Maar voorlopig genieten we van onze vriendschap. Dat is het grootste geschenk van Destiny’s Child.”

 

Rowland en Beyoncé braken in 1998 door met Destiny’s Child met de hit No No No. Williams kwam in 2000 bij de groep nadat LaTavia Roberson en LeToya Luckett de groep verlieten. In 2005 maakten de bandleden bekend uit elkaar te gaan. Vervolgens richtten de drie zangeressen zich op een solocarrière.

 

Bron: Novum