Nigel de Jong is Fashion Player 2014

Het is vrijdagavond en in onze agenda staat weer het jaarlijkse voetbal-bal, beter bekend als de VIP-opening van de  Life After Football Fair, een initiatief van oud-profvoetballer Regi Blinker. Het beloofd een sfeervolle soirée te worden.

 

Glamourland

Glamourland

 

Tout bekend Nederland is van de partij, waaronder Nicolette van Dam, Fred van Leer, Victoria Koblenko, Netty van der Veer, Faya Laurens en Robert Schumacher. Kaviaarkoning Ashkan en zijn prinses Shekufeh wisten ons wel heel erg te verleiden met hun kiloblikken kaviaar, we houden ervan! En zie daar oud-Glamourland vrinden Monique en Jan des Bouvrie, hallo daar waren ze weer! Natuurlijk was de hele voetbalelite ook gezellig op het bal. Het blond-gehalte in combinatie met stiletto hakken was ook zeker weer goed vertegenwoordigd. ‘Bubbels’, ‘blingbling’,  en ‘broederschap’ waren er in overvloed.

 

Glamourland laf_24

Glamourland

 

We vervolgen de avond. Hé wat leuk! Jan Kooijman is de presentator en mag ons bekend maken dat hunk en profvoetballer Nigel de Jong (je weet wel, de man van de beeldschone Winonah de Jong) wordt benoemd tot Fashion Player van 2014. We feliciteerden ze beiden. Winonah vertelde ons dat ze trots is op haar goedgeklede prins.

 

Glamourland

 

Charmante Blinker overhandigde de award aan Nigel. Hiermee werd hij bekroond tot Neerlands best-geklede voetballer van 2014. We waanden ons weer even in het oude Prijzenslag.

 

Glamourland

Glamourland

 

Niet helemaal onterecht volgden op de 2e plaats Eljero Elia en Ruud Boymans staat op nummer 3. Andere genomineerden waren Joey Suk, Lasse Schöne, Willie Overtoom, Jeffrey Bruma en Demy de Zeeuw. Echter, zij wonnen niets.

 

Glamourland

 

Het was een avondje waar vrijwel niemand buitenspel stond, maar wel een aantal op de bank, anderen wisten weer goed te scoren en van echte ‘ballen’ geen last!

 

Foto’s: Martin van Os