Nieuwste aanwinst van Amsterdam: Hotel de Hallen

Afgelopen dinsdag was het weer tijd voor een opening van formaat: Vondel Hotels opende officieel de sprankelende deuren van haar vierde 4-sterren hotel! Logement ‘De Hallen’ is gevestigd in de voormalige tramremise in Amsterdam Oud-West aan het Bellamyplein, en op een steenworp afstand van het centrum. Aan het geweldige monumentale pand zal het in ieder geval niét liggen: het pareltje behoort tot het belangrijkste erfgoed van Amsterdam.

 

Glamourland 1Glamourland 2Glamourland 3

Foto’s: Hotel de Hallen

 

Hotel de Hallen heeft het niet kleinschalig aangepakt: de locatie ademt hip met de hoofdletter H. Denk: urban vintage met een industriële touch, trendy interiordesign en moderne kunst. Over de service zijn we ook meer dan te spreken: toegewijd personeel staat altijd tot uw dienst, de kamers zijn luxe en de sfeer is méér dan relaxed.

 

Glamourland

Foto: Hotel de Hallen

 

Wij van Glamourland dopen dit hotel dan ook tot een absolute must-see: mocht je nog een citytrip naar onze eigen hoofdstad in de agenda hebben staan, of als Amsterdammer eens buiten de deur te slapen (tijdens de Hotelnacht?!), overweeg dan beslist om hier een nachtje (of meer!) door te brengen. Liever een locatie voor een social of corporate event? Dan zit je hier wederom aan het juiste adres.

 

Glamourland

Foto: Hotel de Hallen

 

Het voormalige tramdepot is met behoud van de originele elementen gerestaureerd en gevormd tot een hotel met maar liefst 55 kamers, een ontzettend knappe lobby, een vergaderzaal in boardroom set up én een bar en restaurant ‘Remise47’. Fan van de Frans georiënteerde keuken? Ga dan vooral híer een vorkje prikken. Toeristen en locals kunnen hier namelijk genieten van klassieke en moderne signatuur gerechten, bijpassende wijnen en verrassende cocktails.

 

GlamourlandGlamourland

Foto’s: Hotel de Hallen

 

De ligging van het hotel is daarnaast ook één groot festijn: de hotelbezoekers kunnen zowel te voet of per fiets Amsterdam verkennen. Al gaan wij misschien toch liever met die taxi, om onze arme Louboutins wat pijn te besparen! ;-)