Nieuwe dinertrend: Table d’Hôtes in een hotel

Aanschuiven voor een table d’hôtes betekent aan een gezellige tafel kennismaken met andere gasten en je laten verrassen door een geweldige chef. Bij boutique hotel Pillows Anna van den Vondel kan dit nu, als eerste hotel in Amsterdam! Een chef-kok zal van maandag tot en met donderdag de in de ochtend op de markt ingekochte producten verwerken in een heerlijk drie gangen diner. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen reserveren bij de chef aan tafel en genieten van de specialiteiten van die dag.

 

Glamourland_Pillows_Anna_Van_Den-Vondel_Amsterdam

 

In januari 2017 opende Pillows Anna van den Vondel haar deuren aan de gelijknamige straat aan het Vondelpark in Amsterdam. Sinds de opening lopen influencers met een oog voor mooie plaatjes de deur plat bij het charmante onderkomen. Al sinds het eerste begin hanteren ze clockless eating: gasten bepalen zelf wanneer zij eten en hebben dan ook 24/7 de keuze uit een volledige maaltijd, kleine gerechten of meerdere (gezonde) tussendoortjes.

 

Glamourland_Pillows_Anna_van_den_Vondel 1

 

Thuisgevoel
Het idee van table d’hôtes is ontstaan doordat we zien dat gasten in the Living veel met elkaar in gesprek raken en soms ook samen aan tafel gaan. Met dit concept kunnen we hen nog meer dat thuisgevoel geven”, aldus Stephanie Struis, hotelmanager. Met de komst van de table d’hôtes kunnen hotelgasten in drie gangen genieten van datgene wat de chef voor die avond heeft ingekocht. De tables d’hôtes zullen worden geleid door wisselende chefs, allen met hun eigen kookstijlen en -specialiteiten. Aan tafel is er plek voor acht gasten en vanaf drie personen gaat de table d’hôtes door. De prijs per couvert is 45 euro, inclusief tafelwater en (drie glazen) wijn. Santé!

 

Foto’s: Pillows Hotels