Nieuw stijl-icoon

Daar was ze dan opeens met dat mooie maar monotone liedje “Videogames”, Lizzy Grant, beter bekent als haar alter ego Lana Del Rey. Ze viel meteen op door haar stem maar zeker ook door haar stijl. Een jaren 60 beauty queen met een donkere cheerleader twist, al hetgene waar ze in Amerika zo van houden.

Al snel veroverde ze ook de rest van wereld. Modehuizen staan in de rij om met haar samen te werken of om haar iets te laten dragen. De ontwerpers weten dat het dan in een mum van tijd in de bladen staat en dat het product dan nog sneller uitverkocht zal zijn. Mulberry had dit erg snel in de gaten en contacteerde miss Del Rey om een nieuwe It-Bag naar haar te vernoemen.

 

De Del Rey Bag is nu al goed op weg om de vorige It-Bag die vernoemd is naar het britsche stijl-icoon Alexa Chung van de verkoop-troon te stoten. De Alexa bag is het best en snelst verkopende product van Mulberry sinds hun oprichting in 1973 en al iets langer dan 2 jaar in de schappen. De Del Rey tas is pas vanaf deze maand verkrijgbaar maar is nu al uitverkocht en er bestaat zelfs al een wachtlijst. Duidelijk, Lana Del Rey is IT!

 

(foto: Mulberry)

 

Lana Del Rey is overal, ze brengt haar 4de single uit (Summertime Sadness), staat op het podium van meerdere festivals in europa, siert de covers van diverse internationale modebladen en liep ze op de rode loper tijdens het afgelopen film festival in Cannes. Er wordt gefluisterd dat ze is gevraagd om een grote rol te spelen in een Hollywood film, het is alleen nog niet bevestigd. Wel is bevestigd wat ze droeg tijdens dit event: een zwarte fall 2012 runway dress van Alberta Ferretti en diamanten van Chopard. Drop dead gorgeous! En het lijkt nog maar het begin van wat we kunnen verwachten van dit nieuwe stijl-icoon…

 

Reporter: NADINE

Twitter: @WEARTODARE