Niets om aan te trekken? Binnen 80 minuten een nieuwe outfit thuisbezorgd!

Wie kent het niet?! Sta je weer eens voor je kast te kijken maar heb je niets leuks om aan te trekken? Blijkt er een vlek te zitten in het jurkje dat je aan wilde doen? Ga je (last-minute) naar een feest, festival, date, sollicitatiegesprek of een high tea met je schoonmoeder maar heb je geen geschikte outfit die voldoet aan de dresscode? Kortom tijd voor iets nieuws maar geen tijd of zin om te shoppen? Ein-de-lijk is er dan nu een redder in nood met een échte oplossing! Internationaal modeplatform Miinto heeft namelijk een uitzonderlijk snelle service gelanceerd: binnen 80 minuten wordt jouw nieuwe outfit thuisbezorgd!

 

 

Miinto’s concept shop lokaal online is met de express levering binnen 80 minuten, uit fysieke winkels, nog aantrekkelijker. De buitengewone service is nu beschikbaar in Amsterdam en wordt later in steden door het gehele land gelanceerd. Managing Director van Miinto Benelux, Marc Kooiman: “Consumenten willen bij lokale winkels shoppen, maar hebben het vaak ontzettend druk met het dagelijkse leven. Zij vinden gemak en comfort belangrijker dan ooit. Miinto wil graag aan deze wensen voldoen en met de express levering kunnen we de service naar een veel hoger niveau tillen, hetgeen buitenlandse spelers niet kunnen.

 

Glamourland Miinto

Advocaat Mark Teurlings, prinses RA Donna Metzelaar Tjokrodipoero en Miinto Benelux directeur Marc Kooiman tijdens de lancering van de Miinto 80 minutes delivery waarbij de prinses samen met Marc Kooiman de nieuwe service officieel van start liet gaan – Foto: Martin van Os

 

Kings-Square op het Koningsplein in Amsterdam is één van de eerste winkels die samen met Miinto.nl de express levering aanbiedt. Zij zijn erg blij met de nieuwe service die ze nu aan hun klanten kunnen bieden: “Voor ons is de express levering binnen 80 minuten een nieuwe manier om klanten te voorzien van een betere service. Zelf zouden wij deze service niet kunnen opzetten maar door de samenwerking met Miinto kunnen wij en de andere Nederlandse boetieks de krachten bundelen.

 

 

Hoe werkt het?

  • De nieuwe express levering kan worden geselecteerd tijdens het afrekenen van het winkelmandje.
  • In totaal bieden nu 7 winkels met gezamenlijk bijna 2.000 producten in Amsterdam de mogelijkheid voor express levering aan. Er volgen snel meer.
  • De order wordt door Miinto opgehaald bij de winkel in de stad en wordt vervolgens direct afgeleverd op het adres dat binnen de 80 minuten levering postcode valt.
  • De prijs voor deze extreem snelle levering op Miinto.nl is…. slechts €9,-. Geen geld voor zo’n service!

 

Clips: The Devil Wears Prada