Niet lakken, maar plakken

Iedere vrouw droomt van mooie nagels. Echter, niet alle dames hebben er behoefte aan om iedere drie á vier weken geld uit te geven om 1,5 lang stil te moeten zitten voor een setje gel- of acrylnagels. Je hebt het al druk genoeg! Dan kan je je nagels natuurlijk altijd nog mooi lakken en zelf iets crea´s produceren, maar ook daarvoor geldt: niet iedereen zo handig of heeft uberhaupt de tijd om met nagellak in de weer te zijn.

 

 

Voor die dames die houden van snel, simpel en “do it yourself”, is er nu een geweldige uitvinding: de Nailwraps! Dit zijn flinterdunne stickers die je op je nagels plakt en vervolgens op maat vijlt. Wij van Glamourland zijn er al helemaal verliefd op.

 

Zo werkt het:

1) Je pakt een nagelsticker ter grootte van je nagel

2) Je trekt de nagelsticker los van de folie,

3) Je plakt de sticker op je nagel en je strijkt hem mooi glad

4) Je vouwt de overtollige sticker over je nagel heen

5) Je vijlt de rand van je nagel naar beneden (richting je vinger), je plukt eventueel een restje sticker onder je nagel vandaan en je bent klaar.

 

So simple is that! De stickers blijven minstens een week zitten en je kan er gewoon alles mee doen. Tenzij je uren in bad ligt te weken, blijven de kleurige nagelplakkertjes zelfs in het water mooi. Ben je ze zat, dan trek je ze gewoon zo weer los. Mooie bijkomstigheid is dat je je nagels niet beschadigt en de stickers makkelijk afwisselbaar zijn.

Je hebt de stickers in verschillende soorten designs (zoals zebra- en panterprint, sterretjes en hartjes), maar natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar in effen kleuren of een mooie French manicure. Voor ieder outfitje is er wel een design.

 

 

De nailstickers zijn al even op de markt, maar inmiddels voegen steeds meer merken dit kleurige alternatief voor nagellak toe aan hun assortiment. Inmiddels zijn ze zelfs te koop bij de drogisterijketens van merken zoals Essence en Claires. Nieuwigheidje op dit gebied zijn de nailstickers van Sylvie van der Vaart. Naarst haar gepersonaliseerde Barbiepop en een eigen sieradenlijn, heeft ze nu dus ook deze hippe plakkertjes met haar naam er op. Deze nieuwe nagellijn mag niet ontbreken bij de Fashionista’s onder ons, volgens Sylvie. En dat gewoon omdat ze zo makkelijk aan te brengen zijn!

Niet lakken, maar plakken is dus ons devies! ;-)

 

Reporter: Aletha de Regt

Twitter: @leetjuuuuh