Nederlandse GlamourMAN

Na het benoemen van een groot aantal glamourvrouwen wordt het eens tijd voor een echte glamourman. Een Nederlandse nog wel! Aanleiding van dit artikel is het laatste nieuwsfeitje dat wij hebben opgevangen: onze Glamourman is namelijk gespot in onze hoofdstad met niemand minder dan… Shakira. Helaas, geen nieuw koppel. De ontmoeting was puur zakelijk. Maar toch!

 

 

Wie die Glamourman is, vraag je je af? Dat kan natuurlijk niemand anders zijn dan Nick van de Wall, beter bekend als DJ Afrojack. De in Spijkenisse (hij is zó gewoon gebleven…) wonende Nick heeft op zijn vierentwintigste al mogen werken met de grootsten der aarden.

 

Zijn eerste hit scoorde hij met de Partysquad: “Drop down (do my dance)”. Vanaf toen heeft Afrojack de weg omhoog gevonden. Deze star begon pas echt te shinen toen hij onder de hoede kwam van één van ’s werelds beste dj’s: de Franse David Guetta. Samen hebben zij in 2011 een grammy gewonnen voor de remix van het nummer Revolver van de Queen of Pop Madonna.

 

 

Deze uit de hand gelopen hobby heeft Nick a.k.a Afrojack geen windeieren gelegd. Met zijn Audi R8 V10 kan hij met alle gemak heel Nederland binnen één uur rond racen. Voor verdere bestemmingen staat de privéjet klaar. Ook struint hij de bekendste feestjes af over de hele wereld. Het gezelschap waarin hij tijdens deze party’s verkeert is ons als echte Glamourlanders niet ontgaan. Sinds een aantal maanden gonst het in zowel Nederland als Amerika (eigenlijk wereldwijd!) van de geruchten: Afrojack wordt gelinkt aan Glamourgirl Paris Hilton. Ook haar neemt hij geregeld mee naar Amsterdam. Hoewel beiden de lippen stijf op elkaar houden over hun “relatie” spreken de liefkozende tweets tussen het setje boekdelen.

 

Wij geven Nick in ieder geval geen ongelijk, Paris is tenslotte een echt Glamourbabe. Keep on doing the good work Nick! Door jou staat hopelijk binnenkort Nederland niet meer alleen bekend om haar wietbeleid, maar ook om haar goede muziek!

 

Reporter: Edith
Twitter: @o_Edith_o