Nederland: Glamourland

Eindelijk is het zover: Nederland wordt een Glamourland !!! Het heeft even geduurd maar we zijn er nu klaar voor, zowel Nationaal als Internationaal.

De film premières worden grootser, de gala’s chiquer en fashionwise doen “wij” het erg goed. Nederlandse modellen, acteurs en ontwerpers zijn nog nooit zo hot geweest als nu. Neem nu Monique Collignon, niemand minder dan Giuliana Rancic van E-entertainment droeg een creatie van haar hand tijdens de laatste Golden Globe award show. Wat dacht je van Addy van den Krommenacker? Zijn creaties worden veelvuldig gedragen op Nederlandse rode loper, maar ook Hollywoods Red Carpet timmert Addy inmiddels aardig aan de weg. Omdat Addy ook gelooft in een glamoureus Nederland, is hij een samenwerking aangegaan met retailer STEPS. Nu kunnen we allemaal een “Addy” red-carpet gevoel krijgen!

Wat zeker bijdraagt aan ons nieuwe glamour-bestaan is de lancering van de Nederlandse VOGUE. Onder leiding van Karin Swerink (voormalig hoofdredactrice van Glamour magazine) en de hulp van een zorgvuldig samengestelde redactie met onder andere Fiona Hering (fashion editor at large) zal deze stylebijbel ons iedere maand inspiratie geven voor een high fashion lifestyle.

Om nog even terug te komen op feestjes en rodeloper momenten: steeds vaker worden de feestjes en party’s ook bezocht door de NNBN-ers (nog niet bekende Nederlanders). De NNBN-ers tref je overal aan: musicalpremieres, lanceringsfeestjes, awardshows en zelfs op de Amsterdam fashion week.

Retailers hebben dit ook door en komen daarom met fantastische (en betaalbare) red-carpet collecties. In dit kader lanceert H&M vanaf 12 april 2012 de “EXCLUSIVE CONSCIOUS COLLECTION”. Prachtige rode loper waardige jurken die ook nog eens ecologisch gemaakt zijn.

Vanaf volgend jaar zal H&M tevens een nieuwe, luxere fashionketen openen. Helemaal in Glamourland stijl dus.  Wij kijken er naar uit, maar nu eerst genieten van de EXCLUSIVE collection.

 

Reporter: Nadine

Twitter: @weartodare