Nacht van Exclusief 2012

Vorig weekend was het weer zover, alle bekende Vlamingen zakten af naar het Kursaal in Oostende voor de 15e editie van de Nacht van Exclusief. Voor deze speciale editie verhuisde de Nacht van het casino van Knokke naar Oostende. Oostende is tenslotte de grootste stad aan de Belgische kust. Ze noemen het dan ook de “koningin der badsteden”.

Iedereen was aanwezig: bekende koks, televisiesterren, de verschillende jaargangen Miss België, en nog veel meer mooi volk. De avond begon natuurlijk op de rode loper waar iedereen zich van zijn mooiste kant liet zien. Daarna was er de uitgebreide champagnewelkomst en liep de avond over van optredens, modeshows en verrassingsacts.

Het thema van dit jaar was “sterren” en de grootste ster van de avond was Tanja Dexters. De organisatie van de Nacht vond haar overwinning in de survival show Expeditie Robinson en haar normaliter goedlachse “girly” imago zo’n groot contrast dat zij haar benoemden tot het gezicht van de Nacht. Tanja mocht dan ook stralen op de catwalk met een artistieke creatie van Elvis Pompillio. Elvis staat is van oorsprong hoedenmaker, maar begeeft zich nu ook op het fashion vlak met andere creaties. De jurk van Tanja was met recht een “hot item”, want de jurk was volledig gemaakt van plastic en zal dan ook behoorlijk warm zijn geweest!

 

Het was een onvergetelijke, glamoureuze avond. Volgend jaar weer!