Naar zomerse oorden met onze vriend Louis

En met onze vriend bedoelen we hier bij Glamourland niemand minder dan Louis Vuitton. Volgens ons de ideale new best friend om de zomer samen mee in te zetten, vinden jullie ook niet? Deze zomer laat Louis Vuitton zich duidelijk inspireren door het zeemansleven. Hun campagne toont het model van dienst, Jacey Elthalion, tijdens zijn ontdekkingsreis naar nieuwe en exotische horizonten. Dit natuurlijk altijd glamoureus en stylish, met de juiste accessoires om het plaatje af te maken.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

De lente- en zomergarderobe van Louis Vuitton bestaat dit seizoen uit een combinatie van luchtige en gesofisticeerde stofjes, technisch afgewerkt met een functioneel ontwerp. De maatpakken van Louis Vuitton ademen gewoonweg het woord elegantie uit, afgewerkt met charmante zeemansaccenten. Het eenvoudige kleurenpalet blijft in het maritieme thema met blauwe en witte tinten die garant staan voor een sfeer van frisheid en stijl.

 

De sportieve kant van de collectie bestaat uit vederlichte materialen die je silhouet alleen maar positief in de verf zetten. Ook hier is wit een prominente kleur verfraaid door subtiele ontwerpen en stijlvolle details.

 

Glamourland

Foto: Louisvuitton.co.uk

 

“Het kalmeerpilletje van God”, zo noemt Kim Jones het maritieme thema dat de rode draad is van de collectie. Kim Jones is de style director van Louis Vuitton Men, onder het artistieke toezicht van Marc Jacobs, en nam de oceaan als zijn startpunt. “Ik liet me inspireren door verschillende typetjes – want de Vuitton klant is niet zomaar een doorsnee – gaande van zij die houden van plezierjachten tot zij die casual voor de dag komen in hun marineblauw”, legt Kim Jones uit.

 

Louis Vuitton neemt je mee op reis naar verschillende uithoeken van de wereld en elke plek krijgt zijn plaats in de collectie. Het enige wat jij nog moet doen, is deze rijkgevulde koffer ontdekken.

 

Glamourland

Foto: Louisvuitton.co.uk

 

Wij van Glamourland hebben al eens gespiekt in de reiskoffer van onze vriend Louis en kozen 3 favoriete looks voor je uit. Klaar om aan boord te gaan, want hier gaan we dan!

 

Glamourland

Foto: Louisvuitton.co.uk

 

Een elegant vertrek

Deze combinatie van frisheid en technische materialen, is gewoon waar deze zomer volgens Louis Vuitton voor staat. Het eenvoudige kleurenpalet zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag een stijlvolle entree maakt. Klaar om de trossen los te gooien, kapitein?

 

Glamourland

Foto: Louisvuitton.co.uk

 

Relaxed

Ook hier zijn de hoofdrollen weer weggelegd voor witte en zachte kleuren, een subtiele knipoog naar die warme zomerstranden.

 

Glamourland

Foto: Louisvuitton.co.uk

 

Sporty

Met deze selectie van sportieve, maar toch stijlvolle, stukken blijft Louis Vuitton ook hier trouw aan het thema van de oceaan die ons roept. Gedurfde prints en een vleugje fluo zorgen voor een echt statement.

 

Zo, Glamourland heeft je koffer alvast gepakt voor je volgende reis. Vergeet je ons niet mee te vragen?

 

Glamourland

Foto: Louisvuitton.co.uk